Publicat de: damianion | octombrie 7, 2016

Are 10 ani, îl cheamă Anna și, în curând, va primi documente de schimbare a sexului (Norvegienii pot acum să-și schimbe identitatea sexuală în acte, de la vârsta de 6 ani)

De  Vitalie Marian

În această fotografie făcută în data de 11 septembrie 2016, Anna Thulin, în vârstă de 10 ani, pozează pentru o fotografie în dormitorul ei, în Haugesund, Norvegia. Anna s-a născut băiat, dar spune că niciodată nu a simțit acest lucru. În viitorul apropiat, Anna ar putea să primească o scrisoare de la autorități, care să confirme că ea este, în mod legal, o fată. Norvegia a devenit recent a cincea țară din lume, care permite cetățenilor săi să-și schimbe, în mod legal, genul fără acordul sau intervenția unui medic. Argentina, Irlanda și Danemarca au legi similare. Doar Malta și Norvegia și-au extins drepturile asupra copiilor.

În pașaportul său, Anna arată ca o fată obișnuită, purtând un păr lung și blond. În dreptul prenumelui  este scris Anna, iar în dreptul sexului – “M”. “Acesta înseamnă masculin”, spune Anna. “În câteva săptămâni voi primi un nou pașaport, în care va fi scris F (feminin)”.

Cu condiția ca aceștia să aibă consimțământul părinților, copiii de la vârsta de 6 ani pot acum să se autoidentifice ca băiat sau fată, intervenind, astfel, în genul care le-a fost atribuit la naștere. Anna este deja a noua minoră din țară care s-a folosit de acest drept, de când legea a intrat în vigoare în luna iunie cu o majoritate absolută.

Cu nicio cerință pentru o intervenție chirurgicală sau de consiliere, procesul este la fel de ușor ca și depunerea unei declarații fiscale. Până în prezent, Norvegia nu a refuzat nicio cerere. În curând, Anna va primi o scrisoare oficială care va confirma faptul că guvernul ei recunoaște ca ea este fată și că ea a știut dintotdeauna că este așa.

“Eu am întîlnit câțiva tineri care mi-au zis că noua lege le-a ușurat viața. Unii dintre ei au ieșit din întunericul în care se aflau”, a declarat Bent Hoie, Ministrul Sănătății, din partea Partidului Conservator, unul din promotorii legii.

Este strigător la cer ceea ce se întîmplă astăzi în Norvegia și în țările care au adoptat astfel de politici! Ceea ce era considerat până acum boală mintală, a devenit acum normalitate reglementată prin lege. Cel mai grav este că răii înaintează în perversiunea lor și încearcă să le sucească mintea copiilor. E o crimă odioasă, la care asistăm. Cum poți să dai dreptul unui copil de 6 ani să decidă dacă e băiat sau fată și să-i confirmi alegerea fără nicio consultație psihologică? În timp ce Barnevernet persecută la greu și fără temei familiile normale (vezi cazul Bodnariu), iată că părinții cu mintea perversă sunt lăsați să-și bată joc de proprii copii, ba încă sunt protejați prin lege. O adunătură de smințiți, în frunte cu ministrul Sănătății și parlamentarii corupți moral lovește dur acum în viitorul acestei națiuni și, cel mai grav, în Creator, care condamnă astfel de practici. Rușine să le fie! Iată ce a zis Domnul Isus despre cei care devin pietre de poticnire pentru cei mici:

“Este cu neputinţă să nu vină prilejuri de păcătuire; dar vai de acela prin care vin! Ar fi mai de folos pentru el să i se lege o piatră de moară de gât şi să fie aruncat în mare, decât să facă pe unul din aceşti micuţi să păcătuiască”. (Luca 17:1-2).
Sper mult că în Norvegia au mai rămas oameni sănătoși la cap, capabili să se opună acestui monstruos sistem și să schimbe lucrurile spre bine. Mă rog ca Dumnezeu să doboare de la guvernare acești perverși și să ridice în loc oameni cu frică de El și cu valori sănătoase.
Sursa: Moldova Crestina

Categorii

%d blogeri au apreciat: