Publicat de: damianion | Septembrie 22, 2016

ActiveNews.ro: Acad. Leon Dănăilă sprijină referendumul pentru modificarea Constituției. „Familia este baza societății. Fără familie, societatea nu merge înainte!”

Trei milioane de români vor organizarea unui referendum pentru ca art. 48 din Constituția României să prevadă că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”. La 20 iulie, Curtea Constituțională a României a avizat inițiativa legislativă pro-familie, cu unanimitate de voturi. Astăzi, proiectul de lege pentru organizarea referendumului stă pe mesele senatorilor, fără ca ei să se grăbească să-l dezbată și să-l adopte.

Leon Dănăilă, profesor doctor specialist în neurochirurgie, se alătură demersului Coaliției pentru Familie și celor 3 milioane de români care încă așteaptă ca senatorii să le respecte voința.   

 „Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită cred că nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea. Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor. Familia este baza societății. Fără familie, societatea nu merge înainte! Fiindcă cei care se nasc dintr-o familie s-au dovedit a fi mult mai benefici pentru societate, educația lor este mult mai benefică și ei duc la progresul acestei societăți”, a declarat profesorul Leon Dănăilă într-un testimonial al Coaliției pentru Familie.

Continuarea pe www.activenews.ro
Anunțuri

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: