Publicat de: damianion | August 24, 2016

Valeriu Ghilețchi: La ora actuală, singurul plan este să cîștig alegerile prezidențiale din această toamnă

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Valeriu Ghileţchi, care a anunţat recent că va candida la Preşedinţia RM, a răspuns şi la întrebarea: Ce planuri de viitor are politicianul Valeriu Ghileţchi?
„Ajunge zilei necazul ei, spunea odată Domnul Isus. La ora actuală, singurul plan este să cîștig alegerile prezidențiale din această toamnă. Indiferent de rezultatul alegerilor, voi continua să lupt pentru interesul cetățenilor și binele țării noastre. Sunt sigur că Dumnezeu mă va lumina și mă va călăuzi la vremea cuvenită ce anume trebuie să fac ca să fiu în slujba poporului”, a menţionat deputatul.
Întrebat pe ce electorat concret mizează, Valeriu Ghileţchi a răspuns: „Mizez, în primul rînd, pe cei care mă cunosc și m-au votat în mod constant în cele șase campanii electorale la care am participat. În al doilea rînd, contez pe cei care votează în mod rațional și vor binele acestei țări, pe cei care au obosit de luptele politice interminabile și care doresc să vadă țara noastră ca o familie unită. De aceea, voi depune toate eforturile ca mesajul meu să treacă peste barierele etnice, politice, inclusiv geopolitice, sociale și religioase”.
Continuarea pe www.tribuna.md
Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: