Publicat de: damianion | August 14, 2016

Mai mulți jucători de Pokémon GO s-au întors la Hristos

pokemongochurch_siȘase jucători Pokemon GO şi-au pus credința în Hristos, la un eveniment organizat de Seminarul Teologic Baptist Southwestern din Fort Worth, Texas, conform portalului CBN News.

Invitația la Evanghelie a fost așa: „Bună ziua căutător de Pokémon! Crezi că vânătoarea de Pokémoni este interesantă? Dar dacă ai putea descoperi cea mai mare comoară cunoscută vreodată?”

Scopul evenimentului a fost evanghelizarea celor ce joacă Pokémon Go, și a durat mai mult de două ore, atrăgând peste 200 de persoane din zonă.

„Spre deosebire de orice alt moment în care am făcut mobilizare în orice comunitate sau orice tip de misiune, pentru acest eveniment am avut un avantaj rar, pentru că nu a trebuit să mergem să găsim oameni, au venit ei la noi”, a declarat Joshua Clayton, un profesor de teologie de la Seminarul Teologic Baptist Southwestern. Clayton a organizat evenimentul ca să profite de moment și să utilizeze în mod strategic acest joc pentru evanghelizare.

Unul dintre coordonatorii de locuințe SWBTS lui, Jonathan Baldwin, a văzut cum doi elevi de liceu la rândul lor s-au întors la Isus.

„Discuția a început despre joc, apoi despre şcoală și planurile de viitor – colegiu”, a spus Baldwin. „Am luat acest timp pentru a împărtăși modul în care Dumnezeu m-a salvat în ultimul an de facultate, și am lăudat pe Domnul la cât de uimitoare este această nouă viață cu El. Este întotdeauna interesant să îl vezi pe Dumnezeu salvând oameni și întotdeauna revigorant să repovestești istoria Lui.”

Sursa: stiricrestine.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: