Publicat de: damianion | iulie 7, 2016

Guvernatorul Texasului: Căsătoria a fost definită de Dumnezeu, niciun om nu o poate schimba.

Acum un an, după decizia Curții Supreme de Justiție a SUA de a legaliza căsătoriile homosexuale:

Guvernatorul Texasului: Căsătoria a fost definită de Dumnezeu, niciun om nu o poate schimba. Greg Abbott emis o DIRECTIVĂ la câteva minute după decizia Curții: Toate agențiile statului să fie în GARDĂ

Un nou oficial american se înscrie pe lista celor care se revoltă împotriva deciziei Curții Supreme de Justiție a SUA de a legaliza căsătoriile homosexuale.
 
După senatori, procurori și candidați la președinție, de data aceasta este vorba de Guvernatorul Statului Texas, Greg Abbott.
 
Acesta nu s-a sfiit să posteze pe rețelele de socializare un mesaj fără echivoc: „Căsătoria a fost definită de Dumnezeu. Niciun om nu o poate redefini. Ne vom apăra libertățile religioase!”.
 
Dar Abbott nu s-a limitat doar la cuvinte. Imediat după anunțarea deciziei Curții, Abbott a emis o directivă prin care le ordonă agențiilor statului Texas să „prioritizeze punerea în aplicare” a Primului Amendament și a Legii pentru Restaurarea Libertății Religioase a statului Texas”. Prin această directivă,agențiile statului sunt puse în gardă ca „nimeni să nu ia măsuri adverse împotriva oamenilor motivați de o motivație religioasă sinceră”.
 
Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: