Publicat de: damianion | Iulie 3, 2016

Flux 24.ro: SCANDALUL COPIILOR CETĂȚENI ROMÂNI MINORI DAȚI UNUI CUPLU GAY BRITANIC / Ambasadorul britanic, convocat la Senat / Vineri se judecă la Londra arestarea tatălui / Cei doi minori NU dețin cetățenia britanică

Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a fost convocat miercuri la Comisia de Politică Externă din Senatul României în scandalul Florin Barbu, un român stabilit în Marea Britanie și ai cărui doi copii minori au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali. Vineri, la Londra, se va judeca cererea de arestare a lui Florin depusă de organele de asistență socială pe motivul că acesta ar fi dezvăluit opiniei publice informații despre copii săi ajunși la cuplul de gay.

Paul Brumell a avut miercuri o întâlnire cu senatorii Petru Filip, președintele Comisiei de politică externă, și Ben-Oni Ardelean, secretarul Comisiei.

În weekend, ambasadorul britanic a participat la parada gay din București (foto).

Consider ca este innaceptabil ca o alta tara sa decida asupra destinelor unor copilasi romani, iar aceasta situatie ne obliga sa facem toate demersurile necesare sa aparam drepturile copilasilor romani, a declarat pentru FLUX 24 senatorul Ben-Oni Ardelean.

Continuarea pe www.flux24.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: