Publicat de: damianion | iunie 28, 2016

10 lucruri „la pachet” de la Donald Trump după întâlnirea cu liderii creştini

Ceea ce a început cu o idee interesantă de a convoca 300 de lideri creştini în New York pentru puţin timp împreună cu Donald Trump, a crescut într-o chestiune de săptămâni. Interesul a crescut într-atât, încât a trebuit să se facă ecusoane speciale de identitate pentru a găzdui peste 1000 de participanţi la conferinţă, care au venit din toată America.

„O conversaţie între Donald Trump şi Ben Carson despre viitorul Americii” este deja în cărţi. A fost cu adevărat o experienţă plină de umilinţă autentică şi unitate într-o vreme când „ţara noastră este în pericol”, după cum a menţionat Franklin Graham în discursul său de deschidere.

Personal, consider o onoare că am interacţionat cu evanghelistul Graham şi cu alţii precum David Barton, James şi Shirley Dobson, Ben Carson şi mulţi alţi slujitori smeriţi, care, ca şi mine, au venit să înveţe despre omul care ar putea fi următorul nostru preşedinte. Noi vrem să slujim bine circumscripţiilor noastre electorale prin a transmite o imagine corectă a cine este acest potenţial candidat la președinție şi ce prezintă în realitate. Iată cele zece lucruri „la pachet”

1. Dr. George Barna, „cel mai citat creştin din America” – conform revistei Christianity Today – a pictat o imagine sumbră a stării curente a Statelor Unite. Cuvintele pe care le-a folosit sunt următoarele: „deziluzii”, „transformare radicală”, „orice devine moralitate”, „confuzie şi haos”, „decuplare”, „polarizată” şi „foarte controversată”.

2. Deputata Marsha Blackburn din statul meu natal, Tennessee, a descris audiţiile grave de la Casa Albă despre achiziţiile publice ilegale şi vânzarea organelor copiilor nenăscuţi, ceea ce ea doreşte să oprească. În timp ce Hillary Clinton primeşte aplauze şi aprobare de la Planned Prenthood (ONG care oferă servicii în sfera sănătăţii de reproducere, atât în SUA, cât şi în întreaga lume) – prestatorul de servicii de avort numărul unu din SUA – iar domnul Trump a spus că este un reprezentant pro-viaţă fără compromisuri şi hotărât să denumească judecători pro-viaţă la Curtea Supremă, în contrast cu doamna Clinton şi Partidul Democratic.

3. Franklin Graham ne-a încurajat să privim la liderii biblici, precum: Avraam, Moise, David şi apostolii şi să recunoaştem că toţi aceștia au avut defecte majore. „Nimeni nu a fost perfect. Doar Unul este perfect – Isus – şi El nu candidează la funcţia de preşedinte!”

4. Jerry Falwell Jr., care îl cunoaşte pe domnul Trump de aproape şi chiar în mod personal, a menţionat despre onoarea şi loialitatea pe care acesta o primeşte de la angajaţii săi şi de la familia sa. Fostul candidat la funcţia de preşedinte şi guvernatorul Mike Huckabee, a confirmat aceleaşi calităţi a domnului Trump. „În culise, la dezbateri am văzut cât de adevărate sunt dragostea şi respectul lui.”

5. Domnul Trump a fost întrebat: „Ce este atât de deosebit în relaţia dvs. cu cei cinci copii pe care îi aveţi? El a răspuns: „Dumnezeu să-i binecuvânteze cu înţelepciune, dar eu i-am învăţat să se ţină departe de ţigări, alcool şi droguri”. Donald Trump nu ia parte la niciuna aceste lucruri.

6. Dr. James Dobson a amintit că problema numărul unu în SUA este libertatea religioasă şi că noi am pierdut considerabil din ea sub conducerea lui B. Obama. Domnul Trump ne-a asigurat de angajamentul său de a combate acest lucru  numind în funcţie judecători, care să fie oameni conservativi şi care susţin Constituţia. Dânsul a adăugat că în mod categoric „va elimina amendamentul lui Johnson care „paralizează” pastorii să vorbească despre subiecte religioase din frică de a pierde statutul de scutire a taxelor”.

Când acest ultim punct a fost reamintit, un oftat de uşurare s-a auzit în tot auditoriul.

7. Ronnie Floyd, liderul Convenţiei Baptiste de Sud, l-a întrebat pe domnul Trump despre o soluţie în privinţa violenţei şi sărăciei din zonele intraurbane. Domnul Trump, a răspuns printr-un cuvânt, fără ezitare: „Muncă”! El a prezentat statistici false recent citate de preşedintele nostru privind şomajul şi creşterea economică şi a promis că va folosi experienţa sa vastă în domeniul businessului ca să corecteze problemele cu care se confruntă aceste zone intraurbane.

8. Când liderul spaniol Sammy Rodriguez a întrebat despre imigraţie şi despre faptul ca spaniolii trec ilegal graniţa, Trump a dat un răspuns în contrast cu cel al doamnei Clinton şi a altor politicieni care susţin politica graniţelor deschise şi a fărădelegii: „Spaniolii sunt cei mai buni angajaţi ai mei şi ei vă vor spune de asemenea că ei nu doresc ca aici să vină imigranţi ilegali şi să le ia posturile de muncă”. El a mai adăugat că factorul terorismului şi a infuziei de droguri trebuie să fie oprit.

9.         Când liderul Consiliul Cercetărilor Familiare (Family Research Council), Tony Perkins l-a întrebat pe domnul Trump despre forţa armată şi declinul acesteia sub conducerea lui Obama, Trump a declarat cu putere despre starea epuizată a acesteia şi nevoia de a o retehnologiza ca iarăşi „să devină cea mai mare forţă luptătoare din întreaga lume, în aşa fel, încât să nu necesite s-o folosim vreodată”.

10. Domnul Trump a evidenţiat că cel de-al doilea amendament al Constituţiei SUA va fi şters dacă Hillary Clinton va desemna judecători liberali la Curtea Supremă. „Judecătorul Rogue face judecată reinterpretând Constituţia, şi aceasta va pune capăt dreptului de a purta arma pentru autoapărare (lege stipulată de cel de-al doilea amendament)”.

Au fost şi multe alte lucruri de luat de la acest eveniment. După ce toţi am plecat pe genunchi şi ne-am rugat lui Dumnezeu, eu, în mod personal cred că mulţi care au venit sunt acum pregătiţi ca să se întoarcă acasă şi să proceseze ceea ce au auzit, ca să poată sluji mai bine celor care îi privesc şi caută în ei îndrumare în aceste vremuri critice.

Sursa: Сharisma News

Traducere de Ana Fascian

Preluare: stiricretine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: