Publicat de: damianion | iunie 16, 2016

PREMIZELE CONTROLULUI DEMOGRAFIC

Am citit destule articole, studii și statistici să-mi dau seama că „suntem prea mulți”. Foametea, ciumile, războaiele, traficul, poluarea și multe altele sunt pentru că ne-am înmulțit peste măsură, extenuând planeta și epuizându-i resursele.

Nu cred că este cazul să contrabalansăm acest scenariu cu multe altele care îi contrazic premizele. Scopul meu este să vedem dincolo de perdeaua de argumente umane. În realitate, planul este de ordin spiritual: câți oameni ar dori diavolul pe pământ? Niciunul!

Acest plan atacă în primul rând porunca de la început a lui Dumnezeu. Apoi, merge împotriva instinctului de conservare și perpetuare al rasei umane, sădit în noi prin creație. De asemenea, lovește în perspectiva escatologică a „numărului deplin al neamurilor” – (Romani 11).

Stilurile de viață alternative, contraceptivele, avorturile și alte asemenea tobogane ale morții sunt parte din strategia diavolului pentru un pământ „pustiu și gol”, luând-o înaintea judecăților divine.

Nu mai vorbim de faptul că serviciile sociale de protecție a copiilor de pretutindeni pot acum stabili câți copii sunt… prea mulți într-o familie! Nu cumva să fie neglijați!

Că lumea intră voinicește în acest iureș al sfârșitului e de înțeles, că doar „zace în cel rău”, dar când, sub diferite pretexte și chiar mofturi teologice, creștinismul îi îmbrățișează premizele (chiar dacă nu și… toate metodele), acest lucru este tragic!…

Popas pentru suflet – CRISTIAN IONESCU


Lasă un comentariu

Categorii