Publicat de: damianion | iunie 6, 2016

Dumnezeu a ales o familie pentru a zgudui un sistem care a distrus multe familii

Cand oamenii au inceput sa iasa in strada prima data pentru familia Bodnariu, o colega mi-a spus ceva de genul. “E peste puterea mea de a înțelege cum pot sa iasă oamenii în strada pentru ceva ce nu cunosc. In cazul ăsta sunt două variante: fie e manipularea anului,  fie Norvegia se va face de râs”.

Intr-un interviu pe care mi l-a acordat acum o lună,  pastorul Cristian Ionescu spunea, referindu-se la Norvegia vs Bodnariu: “E o luptă a  celor două mari dureri: durerea de a recunoaşte că au greşit şi să dea înapoi copiii, măcar că vor crea un precedent şi se vor destabiliza ca sistem sau durerea de a-şi distruge imaginea şi statutul internaţional. Care durere va fi mai mare va determina ce va face Norvegia, iar ceea ce noi trebuie să facem este să creăm a doua durere atât de mare încât să le fie mai uşor decât să dea copiii înapoi decât să îi ţină”.

Copiii au fost redați familiei,  iar Norvegia iese șifonată din toată povestea asta. O familie de oameni simpli a reușit sa lupte cu una din cele mai puternice țări din lume. Și a câștigat. Când ești martorul unor astfel de evenimente nu poți decât sa zici : mare e Dumnezeu. Pentru ca da. Chiar dacă a fost un caz pornit de la probleme de credință sau nu (nici nu mai contează momentan) Marius și Ruth Bobnariu au rămas în cel mai greu moment al vieții lor lângă Dumnezeu si  s-au încrezut în El.

Cazul Bodnariu nu a fost intamplator. Eu cred ca Dumnezeu i-a ales pe Marius, pe Ruth și pe copiii lor sa treacă prin încercarea asta. Nu  știu câte familii ar fi rezistat fără sa clacheze dacă erau în cazul lor. Eu unul nu cred ca as fi rezistat. Eu cred ca Dumnezeu a ales familia Bodnariu pentru a zgudui un sistem care a distrus multe familii. Și gândul meu se îndreaptă spre Michaela Nan și soțul ei. Cunosc cazul lor și durerea prin care trec. Mă rog ca Dumnezeu să le dea putere sa reziste și familia lor sa se poată reuni.

Dani Dancea


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: