Publicat de: damianion | Iunie 6, 2016

Adevărul.ro: Fenomenul Bodnariu, familia care şi-a recuperat copiii „confiscaţi” de Norvegia şi a scos în stradă mii de oameni. „Doar Dumnezeu poate face aşa o mobilizare”

După mai mult de jumătate de an de la data la care au rămas fără copii, familia Bodnariu s-a reunificat. Lupta cu Protecţia Copiilor din Norvegia a fost, însă, una extrem de dură. Părinţii au fost avertizaţi să nu îşi facă public cazul. Marius şi Ruth Bodnariu au ales însă să îşi spună povestea şi au primit susţinerea a zeci de mii de oameni care au ieşit în stradă.
Primul protest în cazul Bodnariu a avut loc în Bucureşti, imediat după preluarea copiilor din familie. A urmat un val de proteste în ţară şi în lume, zeci de mii de oameni ieşind în stradă pentru susţinerea familiei şi pentru a protesta împotriva Barnevernet. Unul dintre membrii echipei de iniţiativă a fost pastorul Cristian Ionescu, un apropiat al familiei stabilit în SUA.
Pastorul şi echipa de iniţiativă din care face parte au decis să organizeze un protest de amploare în data de 16 aprilie. Zeci de mii de oameni au răspuns apelului şi au ieşit în stradă în toată lumea pentru a susţine familia Bodnariu. Pastorul Cristian Ionescu a avut o primă reacţie după decizia de reunificare a familiei Bodnariu.
Citeste mai mult: adev.ro/o876kt
Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: