Publicat de: damianion | Mai 30, 2016

Adevărul.ro: Proces important în cazul Bodnariu. Norvegienii decid în câteva zile soarta celor patru copii luaţi de lângă părinţi

Autorităţile norvegiene au programat în perioada 30 mai – 2 iunie un proces extrem de important pentru familia Bodnariu. Cu ocazia acestui proces, autorităţile norvegiene decid dacă Marius şi Ruth Bodnariu vor fi decăzuţi din dreptul de îngrijire a copiilor sau dacă familia va fi reîntregită.

Marius şi Ruth Bodnariu, familia mixtă româno-norvegiană care a rămas fără cei cinci copii luaţi în noiembrie 2015 de Protecţia Copilului din Norvegia continuă lupta pentru recuperarea copiilor. Cel mai mic dintre copii, care avea doar trei luni în momentul în care a fost preluat din familie a fost redat părinţilor, dar fetele cele mari şi cei doi băieţi sunt încă în custodia autorităţilor norvegiene. Un proces extrem de important în ecuaţia acestui caz este programat în perioada 30 mai – 2 iunie, când cazul Bodnariu va fi supus judecăţii unei comisii administrative care va decide dacă, după perioada de cunoaştere a celor doi părinţi, îi vor decădea din drepturile de îngrijire pe Marius şi Ruth Bodnariu.

Citeste mai mult: adev.ro/o7y5by

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: