Publicat de: damianion | Mai 27, 2016

Cultura Vieții.ro: GAYSTAPO: Marea Britanie trebuie să rămână în UE pentru ca Uniunea să poată impune „căsătoria” unisex în toate statele membre, spune un parlamentar britanic

Unul din motivele pentru care Uniunea Europeană a devenit atât de nepopulară este, pe lângă lipsa de viziune și impotența liderilor săi, faptul că țările mari dezvoltă (sau mai bine zis își redescoperă) un complex de superioritate, pretinzând că sunt în drept să controleze și să impună asupra statelor propria voință.

Poate cel mai cunoscut exemplu este încercarea de a impune o „cotă de imigranți”, Germania și Franța, împreună cu instituțiile europene, umflându-și mușchii în fața statelor estice – cam în același timp în care se gudură dezgustător pe lângă Turcia, cedând unui șantaj după altul în speranța că Sultanul Erdogan n-o să mai trimită refugiați în Occident.

O altă situație, mai puțin cunoscută dar cel puțin la fel de deranjantă, este tot mai agresiva încercare de impunere a „căsătoriilor” între persoane de același sex în toate țările unionale. Deși nu are niciun temei legal, legislația căsătoriei și a familiei fiind exclusiv de competența statelor membre, acesta este un deziderat de multă vreme al neofascismului homosexualist. În condițiile în care tot mai multe țări au căzut pradă orbirii colective și au adoptat această formă de uniune contra naturii, prind curaj și cei care până mai ieri jucau pe cartea democrației și subsidiarității: azi, ei avocațiază de-a dreptul și fără înconjur ca Uniunea să impună pur și simplu schimbarea legislației familiei, cu forța, în țările „rebele”.

Continuarea pe www.culturavietii.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: