Publicat de: damianion | Mai 17, 2016

Știripesurse.ro: Ne-am săturat de ambasadele străine care susțin homosexualii

Ne-am săturat de ambasadele străine a căror mare misiune istorică este încurajarea homosexualității. Ne-am săturat de ambasadele care ne dau sfaturi anti-corupție în timp ce multinaționalele străine vin și corup la greu în România, cu sprijinul direct al ambasadelor. Ne-am săturat să ni se tot bage pe gât parade de homosexuali și să fim transformați în Sodoma și Gomora.

Dacă cele 27 de ambasade care susțin parada gay de la București din 25 iunie îi iubesc atât de mult pe homosexuali, pe lesbiene, pe bisexuali, pe transgenderi și pe intersexiști, în curând o să ne bage pe gât și zoofilii, pedofilii și necrofilii, că doar sunt drepturile omului!

România este o țară creștină și nu avem nevoie să ne învețe ambasadele străine cum să ne comportăm, cum să ne închinăm și pe cine să respectăm. Noi ne respectăm strămoșii care au murit pentru acest neam și ne respectăm credința care ne-a fost lumină în vremuri grele, așa cum ne este și acum când suntem supuși presiunilor externe doar, doar ne vom lepăda de istoria și de tradiția noastră. Acest lucru însă nu se va întâmpla!

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: