Publicat de: damianion | Aprilie 15, 2016

De teama Barnevernet, o mamă și-a lăsat copilul să sângereze pentru a nu se interpreta că poate i-ar fi provocat chiar ea, rana

Multe s-au spus și s-au scris despre sistemul de protecție al copiilor din Norvegia sau Barnevernet, așa cum mai este cunoscut în România, mai ales după apariția cazurilor Bodnariu și Nan. Pe 16 aprilie, în mai multe orașe din România, Europa, America dar și Australia, vor avea loc proteste pentru eliberarea copiilor familiei Bodnariu.

Unul dintre cei care au cunoscut realitățile norvegiene îndeaproape, românul George Alexandru (Alexander) a fost nevoit să părăsească jobul din Norvegia după ce a dezvăluit cum se petrec lucrurile în această țară.

Acum, afirmațiile lui George Alexander sunt întărite de mărturia unui alt român, de data aceasta cetățean american. Avocatul Petre (Peter) Costea, ce profesează de peste 25 de ani în SUA, a vizitat Norvegia la finalul lunii februarie. Acesta a povestit, pe pagina sa de facebook, câteva dintre impresiile cu care a rămas despre această țară și sistemul ei social.

Continuarea pe www.activenews.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: