Publicat de: damianion | Martie 21, 2016

Pentru prima dată în istoria țării numărul ATEILOR l-a depăşit pe cel al credincioşilor. Vedeți de ce a putut să apară o monstruozitate ca Barnevernet în Norvegia?

Ce stat vom avea? Un Stat Progresist sau un Stat Prietenos? Depinde de ceea ce CRED cetățenii săi.

In Norvegia numarul ateilor este mai mic printre cei in varsta, comparativ cu tinerii. Un rezultat NORMAL ar fi fost ca acest număr să nu varieze semnificativ cu vârsta. Prin urmare, în ceea ce-i privește pe tineri, vedem că îndoctrinarea progresistă din ultimii 20 de ani și-a produs efectele.
Foto: Cele mai credincioase țări din Europa sunt : România și Turcia. Le urmează Polonia și Portugalia. Spune și asta ceva despre noi, nu?
Dacă marxismul ateu de ieri și progresismul ateu de azi s-ar fi ocupat doar de inegalitățile sociale, probabil că ar fi fost orânduirea ideală. Numai că marxismul ateu de ieri ca și progresismul ateu de azi, a încercat și încearcă să se ocupe cu precădere de mințile oamenilor și s-a folosit de inegalitățile și de diferențele sociale pentru a învrăjbi mințile oamenilor în folosul sponsorilor lui, ajunși la putere prin această manipulare. Iar cine nu și-a aliniat mintea a fost zdrobit fizic în marxism așa cum va fi mâine zdrobit, în progresism.
Nota Redacției – Vă dați seama ce dramă trăiește Norvegia? Majoritatea cetățenilor ei a ajuns să considere „normal” ceea ce se-ntâmplă, „acolo”, cu Barnevernet. La noi nu crede nimeni, că așa ceva e „normal”, nici măcar ce-i plătiți să scrie asta.
 
Mintea majorității norvegienilor a fost „golită” de Credințele lor Milenare și în Vidul Creat „cineva” le-a putut implanta o nouă definiție a „normalului”
 
Dacă Credințele lor Milenare ar fi rămas în mințile lor, acolo unde au fost mii de ani, NIMENI, nu le-ar fi putut implanta „o nouă definiție” a „normalului”.
 
Prin urmare, Cine crede că Credința se reduce la întrebarea stupidă „Unde e, dacă nu-l vedem?”, se-nşeală amarnic.
Continuarea pe www.fluierul.ro
Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: