Publicat de: damianion | Martie 14, 2016

Un judecător este destituit din funcție pentru opinii contrare adopției de copii de către cuplurile gay

Judecătorul creștin din Marea Britanie, Richard Page, a fost recent destituit din funcție de către Lord Chancellor, după ce și-a împărtășit convingerile lui personale într-un interviu la BBC, despre adopția de copii de către cuplurile de homosexuali, opinia lui fiind că nu există probe suficiente care să demonstreze că o astfel de decizie este în interesul superior al copilului.

Interviul a avut loc în urmă cu un an, când judecătorul a fost invitat la o emisiune la BBC, de către reporterul Caroline Wyatt. La acel interviu Richard Page a spus: „Responsabilitatea mea ca judecător, era să decid ce eu consideram că era mai bine pentru copil și senzația mea a fost că era mai bine pentru el ca un bărbat și o femeie să fie părinții lui adoptivi”.

Domnul Page, de 69 de ani, ce a lucrat ca judecător de familie timp de 15 ani la Judecătoria Centrală de Instrucție din Kent, avea mai puțin de o lună până ce îi expira mandatul de judecător (ca apoi să se pensioneze). Cu toate acestea Lordul Chancellor, Ministru al Guvernului, Michael Gove, l-a destituit din funcție, folosind acest caz pentru a face o declarație politică.

http://www.benidradici.com

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: