Publicat de: damianion | Martie 4, 2016

Creştinismul se extinde în China

În ciuda persecuţiei, creştinismul s-a extins în China de-a lungul anilor. Devine încet una dintre cele mai creştine ţări din lume. Un mare merit este acordat misionarilor şi organizaţiilor misionare, inclusiv organizaţiei Biblii pentru China. Această organizaţie slujeşte bisericile locale din China prin distribuirea Bibliilor de aproape cinci ani. A reuşit să distribuie zeci de mii de Biblii până acum (Christian Messenger).

via christianmessenger.in

Doar în luna decembrie, organizaţia a ajutat la distribuirea a zece mii de Biblii. Dar ei nu sunt încântaţi de numărul masiv de Biblii distribuite, ci de numărul vieţilor schimbate. „Constant, auzim oamenii spunându-ne: ‘Această Biblie va schimba o generaţie pentru Cristos pentru că va fi împărtăşită cu familia’”, susţine Wendell Rovenstine, din cadrul Biblii pentru China. “Simţim că semănarea Cuvântului lui Dumnezeu în interiorul Chinei deschide o mare oportunitate ca Dumnezeu să lucreze.” Deşi Biblii pentru China este în primul rând o organizaţie de distribuţie, ea doreşte să ajute la răspândirea Veştii Bune din interior prin instruirea pastorilor locali.

Organizaţia Biblii pentru China ştie că în rândul credincioşilor există o mare dorinţă de a afla mai multe despre Scriptură. Ea speră că instruirea pastorilor indigeni va ajuta la răspândirea Evangheliei şi la aflarea de răspunsuri la întrebările lor. Biblii pentru China este în parteneriat cu alte 28 de organizaţii evanghelice din diferite ţări. Împreună strâng fonduri pentru cumpărarea Bibliilor în prima limbă a Chinei, mandarina.

Sursa: stiricrestine.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: