Publicat de: damianion | martie 3, 2016

Medici și profesori universitari din Timișoara sprijină Coaliția pentru Familie: Copilul crește cel mai armonios într-o familie formată din mamă și tată

Campania Coaliției pentru Familie, de revizuire a Constituției în vederea protejării familiei, este susținută și de medici și profesori universitari din Timișoara.

Aceștia consideră un copil are nevoie de stabilitate și de o familie formată din mamă și tată, motiv pentru care nu sunt de acord cu mariaje între persoane de același sex.

Medici de familie, ginecologi, dermatologi sau sexologi, profesori universitari s-au reunit la sediu Academiei Române din Timișoara pentru a spune că dezaprobă căsătoriile între persoane de același sex și doresc revizuirea articolului 48 din Constituția România care definește căsătoria,  informează pressalert.ro.

Acțiunea a fost inițiată de „Coaliția pentru Familie”,  mișcare civică deschisă celor care împărtășesc valorile familiei. Potrivit reprezentanților coaliției, până în acest moment au fost strânse peste 100.000 de semnături în județul Timiș pentru schimbarea Constituției.

Continuarea pe www.activenews.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: