Publicat de: damianion | Februarie 10, 2016

ActiveNews.ro: Legea prin care Liviu Dragnea vrea să înființeze „Ministerul Adevărului”, la un pas de adoptare. Amenzi URIAȘE pentru cei care ar critica homosexualitatea sau imigranții

Persoanele care defăimează prin intermediul rețelelor de socializare ar putea plăti o amendă de 30.000 de lei, dacă victima este o persoană fizică. Cei care defăimează un grup ar putea plăti până la 100.000 de lei.
Acestea sunt câteva prevederi din Legea Defăimării, propusă de Liviu Dragnea, act normativ ce tocmai a primit aviz favorabil din partea Comisiei Juridice și Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților, informează PoliticScan.
Potrivit actului normativ, amenzile se vor aplica de un departament special înființat în cadrul Consiliului Național de Combatere a Discriminării.Proiectul de lege va fi supus miercuri, 10 februarie, votului plenului Camerei Deputaților, care este forul decizional, arată sursa citată.
Legea propusă de Liviu Dranea a fost criticată dur de către președintele Asociației Pro-Vita București, Bogdan Stanciu, care afirma că președintele PSD dorește înființarea unui „Minister al Adevărului”.
Continuarea pe www.activenews.ro
Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: