Publicat de: damianion | Ianuarie 23, 2016

Episcop Macarie, după vizita la familia Bodnariu: Nu am găsit nici o urmă de iresponsabilitate sau fundamentalism religios. Li s-a făcut o mare nedreptate de către autoritățile norvegiene

Preasfințitul Macarie, Episcopul Ortodox al Europei de Nord, a povestit, într-o intervenție telefonică la emisiunea „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, cum a decurs vizita sa la familia Bodnariu.
 
În opinia PS Macarie, atât familiei Bodnariu, cât și familiei Nan – care se află într-o situație similară – li s-a făcut o nedreptate de către autoritățile norvegiene.
 
„Zilele acestea mă aflu în Norvegia, alături de familii care sunt în mare încercare. Acum sunt dincolo de cercul polar, unde am vizitat o familie ortodoxă. În aceeași încercare precum familia Bodnariu se află și o familie ortodoxă – familia Nan. Marea mea bucurie a fost să găsesc familii foarte responsabile, cu o conștiință creștină care nu lasă urmă de îndoială în ce privește responsabilitatea și conștientizarea situației grave. Nu am găsit nici o urmă de iresponsabilitate sau fundamentalism religios. M-au primit cu multă căldură, am simțit că suferința lor e cumplit de greu de suportat”, a explicat PS Macarie, la Realitatea TV.
 
Continuarea pe www.activenews.ro
Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: