Publicat de: damianion | Ianuarie 18, 2016

Refugiații creștini, expuși la „agresiune brutală” în taberele din Germania

german-protest-over-muslim-rape-of-german-women„Creștinii refugiați din Siria, Eritreea și alte țări sunt expuși să fie umiliți, vânați și agresați brutal în taberele de refugiați, de către vecinii musulmani”, a spus Daniil Hegumen, superior al Mănăstirii Sfântului George, Victoriosul din Gotschendorf, Germania, printr-o scrisoare către Ministrul Pentru Probleme Speciale al Cancelariei Federale Germane, Peter Altmaier, ne informează portalul Christian Today.

„Cazurile în care de la umilire se ajunge la răni și amenințări de moarte sunt frecvente” a adăugat el.

Creștinii care s-au convertit de la islamism sunt la un risc mai mare și mulți au fost duși să doarmă înafara taberelor din cauza fricii de violență.

„Mulți creștini care au venit din Orientul Mijlociu suferă din cauza asta si vor să se întoarcă acasă, pentru că situația de acasă pare un rău mai mic față de circumstanțele de la centrele de acomodare pentru refugiați din Germania.” A spus preotul ortodox.

Acesta a alarmat autoritățile pentru a se asigura că poliția intervine să protejeze minoritățile cu risc, precum creștinii și yazidiții din taberele de refugiați.

Comentariile preotului au venit în urma numărului de plângeri făcute de femeile agresate sexual în Ajunul Noului An, ce au avut loc în Köln, ajunse la numărul de 500. Un raport oficial a sugerat că suspecții făptași sunt „aproape excluși” să fie imigranți.

stiricrestine.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: