Publicat de: damianion | Ianuarie 13, 2016

Evenimentul Zilei.ro: Efectele cazului Bodnariu. O familie de români a fugit din Norvegia, de teamă să nu îi fie luați copiii. Alţi doi maramureşeni au fost despărțiți cu forta de micuţii lor

Pe măsură ce protestele de susținere pentru familia de români, despărțită de cei cinci copiii, de autoritățile din Norvegia, iau amploare în toată lumea, ies la iveală și alte cazuri asemănătoare. Unei alte familii de români i-au fost luaţi copii, înainte de izbucnirea cazului Bodnariu, iar alta a părăsit ţara scandinavă, la începutul acestui an.

Chiar cu o zi înainte de ieșirea în stradă a mii de români, care au protestat, sâmbătă, față de separarea celor cinci copii de părinții lor, Ruth și Marius Bodnariu, apropiații familiei despărțite brutal au anunțat că o altă familie din țara noastră a fugit din Norvegia, de Vestea a fost confirmată, duminică, pentru „Evenimentul zilei”, de către Nicu Vaida, pastor la Biserica Penticostală Română „Muntele Maslinilor”, din Padova. „Informația este cât se poate de reală și mi-a fost confirmată de rudele din Italia ale familiei care a fugit din Norvegia”, ne-a spus, duminică, pastorul Vaida. Acesta a adăugat că a păstrat discreția asupra identității familiei fugare, de teama represiunii autorităților norvegiene.
Familia avea doi copii dați la școala din Norvegia şi aflaseră de la copii că le fuseseră puse întrebări psihologice la școală. La începutul lunii ianuarie,  într-o zi în care tatăl era la serviciu, mama era acasă și copiii la școală, femeia a văzut pe geam mașina celor de la Barnevernet, o dubă. Doi bărbați au coborât și au bătut la ușă timp de 30 de minute. Speriată, mama și-a sunat soțul care s-a dus și și-a luat copiii de la școală, apoi s-a dus acasă și-a luat soția și au plecat din țară.
Continuarea pe www.evz.ro
Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: