Publicat de: damianion | ianuarie 11, 2016

PS News: Familia Bodnariu ar putea fi decăzută din drepturile parentale. Părinții, devastați: „Sperăm să se întâmple o minune”

Informații de ultimă oră despre copiii familiei Bodnariu ridicați abuziv de autoritățile din Norvegia de la familia Bodnariu.
O Românie întreagă s-a solidarizat cu cazul familiei Bodnariu. Mai multe proteste în țară  la care au participat mii de români au fost organizate în sprijinul familiei formate din românul Marius Bodnariu, inginer IT, soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală, şi cei cinci copii ai lor, stabiliţi cu toţii în Norvegia.
Copiii, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.
Familia Bodnariu a oferit la prin intermediul  unei videoconferinte la postul Antena 3 informații despre situația copiilor lor, părinții find devastați de faptul că cei 5 copiii le-au fost luati de lângă ei.
Continuarea pe www.psnews.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: