Publicat de: damianion | ianuarie 9, 2016

Norwegian social workers Barnevernet are doing what they do daily, kidnap children

Reclame

Responses

  1. ………….noi cei din est suntem nemultumiti de ce ne ofera societatea noastra in care traim; vrem ceva mai bine si…..politicienii nostri se gandesc doar la ei. Asa se face ca…multi dintre cei tineri [uneori familii intregi] au hotarat sa caute un trai mai bun in alte tari [ zis mai democratice decat a noastra].Asezarea intr-o alta tara presupune acceptarea nu doar a conditiilor de viata mai bune ci si a altor aspecte ale vietii…..mai putin sanatoase, unele chiar anticrestine. Ne scandalizam cand ei ne obliga sa ne aliniem regulilor lor anticrestine. Ar fi intelept sa intelegem situatia, sa intelegem incotro se indreapta istoria si societatea umana contemporana; Antichristul si guvernul lui mondial se aseaza incet si sigur. Dureros e ca acele reguli sociale se vor implementa si la noi, dar ceva mai tarziu.Daca veghem si suntem uniti [ fiind multi crestini in tara] chiar am putea sa ne opunem [prin referendum ] implemenarii unor asemenea asa zise „reguli”
    Sfatuiesc familiile crestine romane stabiliti prin vestul Europei sa priveasca la alegerea lui Avraam cand s-a despartit de Lot. Lot a ales un loc cu sanse la prosperitate materiala,iar Avraam s-a increzut in „Iehova ire” ca-i va purta de grija si in locuri mai putin promitatoare.Versetul acela din Scripturi care zice: „……locuieste in tara si umbla in credinciosie” ar trebui luat in atentia multora dintre cei plecati din tara natala pt a gasi un trai mai bun.

    Daca privim situatia asa cum a facut Lot……sa nu ne miram de problemele care vor veni peste noi.Societatea vestica iti da , dar……iti cere sa te aliniezi ideologic la regulile ei [ de multe ori aberante si anti crestine].

    Pana nu se complica si mai mult lucrurile…..romanilor veniti acasa!!!
    „Iehova ire” e si in Romania.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: