Publicat de: damianion | noiembrie 20, 2015

Franklin Graham: „Islamul nu este o religie pașnică, viitorul copiilor noștri este în pericol!”

Franklin-Graham-prayingEvanghelistul Franklin Graham a postat un comentariu pe o retea de socializare in care si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu atacurile din capitala Frantei.

El a scris pe reteaua Facebook, ca „Islamul nu este o religie pasnica” si ca „imigratia musulmana trebuie sa se sfarseasca”, relateaza The Blaze.

„Nu putem permite imigrantilor musulmani sa treaca peste granitele noastre atat timp cat teroristii sustin acest razboi impotriva oamenilor nevinovati. Daca vom continua sa permitem imigratia musulmana, vom vedea si la noi acasa ceea ce s-a intamplat in Franta.”

Evanghelistul, care este CEO al Samaritean Purse si presedinte al Asociatiei Evanghelistice Billy Graham, a avertizat ca Europa este „depasita de numarul mare al imigrantilor musulmani din Orientul Mijlociu, si nu cunosc trecutul lor, motivele si intentiile lor.”

El a mai spus ca publicul american a fost indus in eroare despre adevarata natura a Islamului: „Islamul nu este o religie pasnica asa cum ne-a spus George W. Bush si cum declara presedintele Barack Obama. Pur si simplu nu acesta e adevarul”, a spus Graham.

„Presedintele nostru si politicienii nostri de la Washington trebuie sa se trezeasca inainte de a fi prea tarziu. Securitatea natiunii noastre este in pericol, viitorul copiilor si nepotilor nostri este in pericol”.

In finalul expunerii sale, Franklin Graham a facut un apel la rugaciune pentru victimele atacurilor teroriste de la Paris.

Franklin Graham

Sursa: afirmativ.com


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: