Publicat de: damianion | octombrie 25, 2015

INCREDIBIL! INMORMANTATA IN GRADINA

Aceste randuri au ajuns la adresa redactiei:

„Bună ziua, îmi cer scuze dacă ce o să vă povestesc în continuare nu o să fie considerata o știre de senzație.

În cursul zilei de ieri în satul Garceiu a avut loc o înmormântare un pic mai neobișnuită. Unei bătrâne de 90 de ani ia fost refuzată înmormântarea lângă soțul ei în cimitirul ortodox pentru faptul că în ultimii 5 ani nu a mai plătit contribuția la biserica ortodoxa (considerați faptul că a plătit timp de vreo 70-80 de ani) fiind bolnavă nu a mai putut merge la biserica iar copiii sunt pocăiți.

În cazul acesta părintele(eu nu pot numi o astfel de persoana preot) domnul Vlaicu Andrei împreună cu consiliul parohial Garceiu, judetul Salaj, a cerut familiei o taxă de înmormântare de 1000 de Ron. Aceștia neputând să o plătească au rămas cu singura opțiune de a o înmormânta în gradina.

Cum este posibil ca biserica ortodoxa romana să decadă în felul acesta domnilor și toate astea din cauza unor oameni nesatui de avere?”

Contactat telefonic purtătorul de cuvant al episcopiei Sălaj, Gardan Gabriel, ne-a declarat ca nu ar dori să comenteze cazul pentru că nu il cunoaste insă in astfel de situatii deciziile sunt luate de comunitatea locală, adunarea parohială si consiliul parohial, ei fiind cei care gestionează aceste lucruri.

Se pare că in urma publicării articolului de ieri, preotul satului ar fi luat legatura cu familia indoliată și le-ar fi transmis că el i-ar fi lasat să o inmormanteze pe femeie in cimitirul din sat.

Sursa: http://www.ztv.ro 


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: