Publicat de: damianion | octombrie 5, 2015

Dramă în Oregon: Zece studenţi au fost împuşcaţi pentru că au susţinut că sunt creştini

Pe 1 octombrie, un om înarmat a dat buzna într-un colegiu din Roseburg, Oregon, ucigând zece studenţi şi rănind alţi douăzeci. Informaţiile furnizate de martori au indicat faptul că atacul armat i-a vizat pe creştini.

via christianpost.com

Anastasia Boylan, o studentă care a fost împuşcată în spate, a apucat, înainte de a intra în operaţie, să povestească drama prin care a trecut. Conform acesteia,  atacatorul, identificat cu numele Chris Harper Mercer, în vârstă de 26 de ani, a intrat înarmat în sala de clasă îndreptând pistolul asupra profesoarei şi spunând: „De ani de zile am aşteptat să fac asta!” După ce studenţii au fost întrebaţi dacă sunt creştini, atacatorul a răspuns: “Bun, pentru că eşti creştin, Îl vei vedea pe Dumnezeu în secunda următoare.” (Christian Post)

O femeie a cărei bunică se afla în sala de clasă a colegiului din Oregon, în care joi au fost ucişi zece studenţi, susţine că bărbatul înarmat a vizat creştinii în cadrul masacrului din campus. “Atacatorul a aliniat studenţii în picioare şi i-a întrebat dacă sunt creştini”, a declarat femeia c numele Bohdi, în urma tragediei, pe reţeaua de socializare Twitter. “Dacă ziceau DA, erau împuşcaţi în cap. Dacă spuneau NU sau nu răspundeau, erau împuşcaţi în picior.” (Persecution.org)

stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: