Publicat de: damianion | august 28, 2015

John Piper se roagă în cadrul unui protest împotriva avortului

În timp ce mii de oameni s-au adunat în faţa clinilor de Planificare Parentală din întreaga ţară, sâmbătă, pentru a protesta faţă de guvern, care finanţează serviciul avortului, teologul John Piper a stat în mijlocul mulţimii adunate la o clinică din Minnesota şi s-a rugat pentru organizaţia extrem de controversată, relatează Christian Post.

via christianpost.com

Este un „moment sobru”, a spus Piper, stând în faţa clinicii din St. Paul şi începând să se roage, cerând lui Dumnezeu „să existe în inima mea şi a tuturor un simţământ de seriozitate cu privire la ceea ce facem aici”. Creştini, grupuri pentru viaţă şi alţii s-au adunat la aproape 320 de clinici din Statele Unite, sâmbătă dimineaţa, la ceea ce se poate numi cel mai mare protest împotriva Planificării Parentale.

Protestele sunt un răspuns la o serie de videouri descoperite care arată că angajaţii organizaţiei Planificare Parentală discută despre vânzarea diferitelor organe ale copiilor avortaţi. „Dorim să ne rugăm pentru Planificare Parentală, ca ei să trăiască în dreptate”, s-a rugat Piper. „Dorim  ca, potrivit cu titlul care este afişat pe perete, Planificare Parentală, ei să ajute mai degrabă la educarea părinţilor decât la oprirea părinţilor de a fi părinţi prin uciderea propriilor copii”, a spus Piper înaintea unei mulţimi de 6000 de oameni, potrivit misiunii DerisingGod.

„Îţi cerem să îngădui ca ei să vadă în întreaga noastră naţiune că uciderea copiilor nu este o soluţie rezonabilă pentru o sarcină de criză. Există şi alte căi de urmat. Tu eşti Dumnezeu, Tu aduci soluţii oamenilor aflaţi în dificultăţi, iar uciderea nu este una din ele”, a continuat Piper. „Dorim să ne oprim o clipă şi să stăm în prezenţa măreţiei Tale pentru că Tu ne-ai creat, Tu ai creat toţi copiii, Tu ai creat tot personalul clinicilor de avort. Tu eşti Creator. Ţii toate lucrurile prin Cuvântul puterii Tale. Susţii toate lucrurile. Domneşti peste toate lucrurile. Spui ’Sunt Dumnezeu şi nu este altul în afară de Mine. Sunt Dumnezeu şi nimeni nu este ca Mine’…Eşti Dumnezeu, iar noi nu suntem.”

Sursa: stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: