Publicat de: damianion | iulie 9, 2015

Rata de promovare la Bacalaureat in Liceele Crestine Baptiste din Romania

În cadrul Cultului Creştin Baptist din România funcţionează 7 licee (128 de clase și 3.195 elevi), 4 şcoli primare și gimnaziale (38 de clase și 675  elevi), 13 grădiniţe (29 de grupe și 479 preşcolari), cu un total  de 4.349  preşcolari şi elevi. Rezultatele la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015, dovedesc din nou că şcolile baptiste sunt puncte de reper în învăţământul românesc, aceasta datorându-se practicării învăţăturii Sfintelor Scripturi.

Rezultate  la Bacalaureat ale Liceelor Teologice Baptiste în sesiunea iunie-iulie 2015 înaintea depunerii contestaţiilor la Bacalaureat ale Liceelor Teologice Baptiste în sesiunea iunie-iulie 2015:

Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad 96.83%, a obţinut locul al II-lea pe judeţ, în ceea ce priveşte  promovarea 100% promovare promoției 2015;

Liceul Teologic Baptist „Logos” Bucureşti 75%;

Liceul Teologic Baptist „Emanuel” Cluj-Napoca 96%;

Liceul Teologic Baptist „Emanuel” Oradea 98.31%, a obţinut locul  al II-lea pe judeţ în ceea ce priveşte promovarea, 30% din medii sunt peste 9;

Liceul Teologic Baptist Reşiţa 100%, a obţinut locul I pe judeţ în ceea ce priveşte promovarea;

Liceul Teologic Baptist „Betania” Sibiu (Structură a Liceului Teoretic „C. Noica” Sibiu) 100%;

Liceul Teologic Baptist Timişoara 86.20%.

Rata de promovare la nivel naţional a examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015 este 66.4%. Rata de promovare a Liceelor Teologice Baptiste la examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015 este 93.19%.

Alături de performanţele de la examenele naţionale, şcolile baptiste au obţinut şi în acest an şcolar rezultate deosebite la olimpiade, concursuri, festivaluri, campionate organizate de Ministerul Educației și Cercetării Științifice.

Cultul Creștin Baptist a organizat și a găzduit desfășurarea Olimpiadei de Religie – Alianța Evanghelică și a Concursului de discipline teologice – Cultul Baptist în acest an, în colaborare cu Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Arad și cu Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad. De asemenea de remarcat este și faptul că Liceul Teologic Baptist „Emanuel”, care aparține Bisericii Creștine Baptiste „Emanuel” Oradea, a organizat Festivalul Național Coral „Soli Deo Gloria”.

Director departament, Pastor dr. Petru Bozian

Secretar departament, Prof. Alexandru Szucs

revistacrestinulazi.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: