Publicat de: damianion | iunie 30, 2015

Mesajul lui Franklin Graham dupa ce Curtea Suprema a Statelor Unite a legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex, in toate cele 50 de state americane.

IMG_0628Curtea Suprema de Justitie a SUA a decis astazi cu un vot de 5 la 4,  legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in toate cele 50 de state. Cu tot respectul pe care-l port pentru aceasta autoritate, doresc sa-mi exprim dezacordul fata de decizia luata astazi. Nu Curtea Suprema este cea care a definit casatoria si din aceasta cauza nici nu are dreptul s-o redefineasca.

Institutia casatoriei a fost creata cu mult timp inainte sa existe Guvernul SUA, de acelasi Dumnezeu Atotputernic care a creat barbatul si femeia. Aceasta decizie a fost luata de o instanta divina si nu poate fi revizuita sau modificata de o instanta umana. Dumnezeu este foarte clar cand defineste casatoria:

De aceea bărbatul își va lăsa tatăl și mama și se va uni cu soția lui, iar ei vor deveni un singur trup. (‭Geneza‬ ‭2‬:‭24‬ NTR)

Ma rog ca Dumnezeu sa aiba mila de natiunea noastra, in ciuda actiunilor noastre din ce in ce mai dezonorante la adresa Lui.

Franklin Graham

SURSA – http://www.baptist-tm.ro/mesajul-lui-franklin-graham-dupa-ce-curtea-suprema-a-statelor-unite-a-legalizat-casatoriile-intre-persoane-de-acelasi-sex-in-toate-cele-50-de-state-americane/


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: