Publicat de: damianion | ianuarie 30, 2015

Zece creștini, inclusiv trei copii, au fost arestați pentru că „au forțat oamenii să se convertească și au insultat zeii”

in-vani-vomusIndia a fost una din țările în care creștinii au avut cel mai mult de suferit. Au fost bătuți, arși de vii, uciși cu pietre sau au sfârșit în alte moduri groaznice.

În data de 28 decembrie, anul trecut, 10 creștini, inclusiv 3 fetițe sub vârsta de 6 ani, au fost arestați în regiunea centrală a Indiei și acuzați de „acte malițioase, menite să rănească sentimentele religioase”. Hindușii naționaliști, care au făcut presiuni asupra poliției pentru a-i aresta pe creștini, i-au acuzat că obligă oamenii să se convertească și că insultă zeii și zeițele satului. Totuși, poliția a declarat că nu au nicio dovadă de convertire forțată și, conform ultimului raport, trei din cei zece creștini sunt încă în închisoare, ceilalți șapte fiind eliberați pe cauțiune.

Între timp, ministrul pentru afaceri, Venkaiah Naidu, a propus recent interzicerea oricărui tip de convertire – nu doar „forțată” sau „frauduloasă”. (Persecution.net)

Sursa: stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: