Publicat de: damianion | decembrie 17, 2014

Ucraina – un baptist conduce Consiliul Național de Securitate și Apărare

Astăzi, 16 Decembrie 2014, președintele Ucrainei Petro Poroșenko l-a numit în funcția de Secretar  al Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei pe Turchynov, care a fost președinte interimar al țării. 
Turchynov este membru și slujitor într-o biserică baptistă din Kiev. Turchynov  a fost primul președinte baptist din Estul Europei. El a devenit președinte interimar  în luna Februarie 2014 după îndepărtarea de la putere a președintelui Viktor Ianukovici și până în Iunie 2014 când Petro Poroșenko a fost investit ca președinte. 
Turchynov a condus Ucraina într-o perioada de conflicte militare care au loc în partea de est a țării, fiind așezat de Dumnezeu, chiar în aceste momente, într-o poziție de conducere destul de delicată având în vedere tensiunile care continuă între Ucraina și Rusia.
Turchynov a ocupat mai multe funcții publice printre care  în 2010 a fost premier interimar, iar în 2014 a fost ales președintele Radei Supreme (parlamentul ucrainean). Să ne rugăm ca Domnul să-i dea înțelepciune să în noua funcție pe care o deține și să facă cinste lui Dumnezeu și bisericii Lui.
Puteți vedea momentul de investire publică aici .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: