Publicat de: damianion | aprilie 17, 2014

Stiri – AFR

Intoleranta „tolerantilor”

Este binecunoscut faptul ca cei ce tipa cel mai tare „toleranta” si „nediscriminare” sunt elementele cele mai intolerante si discriminatorii ale societatii. Activistii proavort si homosexualii incearca permanent sa blocheze si sa reduca la tacere vocile care nu le canta in struna. Ultimul exemplu este excluderea asociatiei Studenti pentru Viata de la Targul Educatiei organizat la Universitatea Bucuresti. Desi se inscrisesera conform procedurilor, tinerii de la SpV au fost anuntati in ultimul moment ca nu mai pot participa – in urma masinariei puse in miscare de promotorii „dreptului” femeii de a-si ucide copilul din pantece (a rticol).

Belgia pe panta alunecoasa

Belgia a fost prima tara din lume care a legalizat eutanasia. Raportul alaturat arata ca tot mai multi pacienti sunt eutanasiati impotriva vointei lor si ca jumatate dintre sinuciderile asistate nu sunt raportate oficial (articol).

Unde a disparut virtutea?

Comentariul alaturat cauta sa raspunda observatiei tot mai evidente ca traim intr-o lume fara virtuti. De ce? (articol)

Casatoriile homosexuale in declin?

Comentariul alaturat descrie o tendinta care pare sa se reliefeze la orizont: un numar tot mai mare de homosexuali spun ca legalizarea casatoriilor homosexuale a fost o greseala (articol).

Parintii castiga, scoala pierde

Districtul scolar al unui orasel din Massachusetts a eliminat din calendarul scolar referinta la “Craciun”. Parintii au facut un referendum si au constrans scoala sa modifice calendarul si sa mentioneze ca in decembrie al fiecarui an copiii primesc “vacanta de Craciun”, nu “vacanta de iarna” (articol).

Eseu despre casatorie

Recomandam eseul alaturat, o mica istorie a institutiei casatoriei (articol).

Italia – Revolta parintilor impotriva ideologiei de gen

Parintii italieni se revolta impotriva scolilor care vor sa predea ideologia de gen copiilor lor (articol).

Eseu privind strategia homosexualilor

Eseul alaturat face un rezumat al strategiilor folosite de homosexuali de-a lungul anilor pentru a-si promova agenda (articol).

Deconstructia casatoriei

Comentariul alaturat puncteaza 6 tendinte esentiale privind casatoria si familia – toate cauta, in final, abolirea lor (articol).

Norvegia – Biserica Luterana respinge casatoriile homosexuale

Cu un vot la limita, reprezentantii Bisericii Luterane din Norvegia au respins cererea homosexualilor de a celebra casatorii homosexuale in biserici (articol).

Intoleranta in America (I)

La inceputul lunii, un profesor crestin de la Universitatea Wilmington din Carolina de Nord a castigat un proces impotriva universitatii. Ateu convertit la credinta crestina, profesorul a devenit un apologet al crestinismului in campusul universitar. Pe acest motiv nu a fost promovat la un rang mai mare de profesorat. A dat in judecata universitatea si a castigat (articol).

Intoleranta in America (II)

Intoleranta e in crestere in America. Recent, o petitie a fost trimisa influentului ziar Washington Post, sustinuta de peste 110.000 de semnaturi, care cere ziarului sa nu permita publicarea de opinii ori articole care sa contrazica teoria incalzirii globale (articol).

Surogatul – O forma de trafic in fiinte umane

Pe 4 aprilie, Forbes Magazine a publicat un comentariu despre surogat, numindu-l o forma de trafic de fiinte umane (articol).

Surogatul – O practica ne-etica

Comentariul alaturat explica de ce surogatul este o practica ne-etica (articol).

SUA si UE exporta avortul si homosexualitatea

Va recomandam un raport privind exportul SUA si unional de avort si homosexualitate in Africa si reactia tarilor africane (articol).

Bizarul in Tennessee

Recent, doua femei lesbiene care au adoptat un copil in statul Tennessee au constrans autoritatile sa le puna pe amandoua pe certificatul de nastere al copilului. Si mai bizar e faptul ca una dintre femei a fost trecuta ca mama, iar cealalta ca “tata” (articol).

Avantul Crestinismului in China

Oficialitatile chineze sunt ingrijorate de expansiunea Crestinismului. Recent un oficial chinez a numit expansiunea Crestinismului drept “excesiva” (articol).

Material Video – Dumnezeu nu e mort!

Recomandam un scurt interviu cu autorul cartii God is not Dead (Dumnezeu nu e mort), publicata recent, pe baza careia a fost facut filmul cu acelasi titlu (articol).

AFR


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: