Publicat de: damianion | martie 31, 2014

A uimit Rusia! O romanca este cel mai bun elev din lume la limba rusa

Luiza Petcu este singura din delegatia Romaniei care a obtinut un trofeu la Olimpiada Internationala de Limba Rusa.

Luiza Petcu a reprezentat cu succes tara noastra la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa, la categoria „Premianti ai olimpiadelor nationale”, desfasurata la Moscova.

Braileanca a castigat locul I.

„Este un elev studios, dedicat in special domeniului acesta al limbilor straine. S-a afirmat foarte timpuriu in aceasta linie a limbilor moderne. A avut rezultate remarcabile si in continuare este un exemplu demn de urmat pentru ca stie foarte bine ceea ce vrea sa faca in viitor’’, a declarat pentru Infobraila, Chitu Daniel, director adjunct al Colegiului ‘‘G. M. Murgoci’’, potrivit infobraila.ro.

Fiind olimpic international am primit foarte multe oferte din partea universitatilor de prestigiu din mai multe tari, cum ar fi Cuba, Arabia Saudita, Emiratele Arabe, America sau Anglia. Insa mi-a atras atentia oferta primita din partea Universitatii Sorbona din Emiratele Arabe. Eu vorbesc fluent si limba araba si o vad ca pe o oferta demna de luat in calcul„, a spus Luiza, conform realitatea.net.

Cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa a fost organizata de Ministerul Invatamantului si Stiintei din Federatia Rusa, alaturi de Universitatea de Stat ‘‘M.V. Lomonosov’’ din Moscova si Asociatia Internationala a Profesorilor de Limba si Literatura Rusa.

Sursa: http://www.9am.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: