Publicat de: damianion | martie 20, 2014

Franklin Graham: Atitudinea lui Putin este deasupra celei adoptate de Obama în problema comunității gay

a Evanghelistul Franklin Graham laudă președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru represiunea arătată față de problema homosexualității, prin care protejează copiii de propaganda gay, în comparație cu îmbrățișarea rușinoasă a drepturilor persoanelor gay arătată de președintele Americii, Barack Obama.

Graham, președintele “Asociației Evangheliste Billy Graham”, începută de tatăl său, îl felicită pe Putin în numărul din luna martie al revistei “Decision”, pentru faptul că a semnat un proiect de lege prin care se impun amenzi persoanelor care promovează “relațiile sexuale netradiționale minorilor.” Legea rusă a fost aspru criticată de către activiștii pentru apărarea drepturilor persoanelor gay și de președintele Obama în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Sochi, Rusia. Ca răspuns, Obama a inclus sportivii gay ca parte oficială a delegației Statelor Unite la Sochi. “În opinia mea Putin are dreptate în legătură cu acest subiect,” scrie Graham, “, el poate să se înșele în multe lucruri, dar acum a luat o poziție fermă prin care protejează copiii Rusiei de efectele nocive ale mișcării homesexualilor și a lesbienelor.” “Președintele nostru și ministrul de justiție au întors spatele lui Dumnezeu și standardelor Sale. Sunt mulți din Congres care le calcă pe urme. Acest lucru este rușinos .” El ține să menționeze: “Nu sunt de acord cu președintele Putin”, chiar dacă laudă atitudinea rece față de mișcarea persoanelor gay pe care acesta o adoptă.

“Nu este trist, că propria moralitate a Americii s-a depărtat atât de mult de acest subiect- protejarea copiilor de orice formă a propagandelor făcute de persoanele gay- în timp ce standardele Rusiei sunt mult deasupra principiilor noastre? ”- via cristianmessenger.in

Sursa:  www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: