Publicat de: damianion | ianuarie 7, 2014

Stiri despre Familie

Tot mai putini romani

Romania isi continua declinul demografic. Asa cum am mai scris pe tema aceasta, sistemele sociale devin tot mai incarcate (detalii).

Acte biometrice

Romanii vor primi buletine biometrice incepand din aprilie 2014. Acum doi ani, AFR si-a formulat pozitia fata de aceste acte (detalii).

Parteneriatele civile in Romania

Anul trecut, un deputat a incercat marea cu degetul, formuland un proiect pentru legalizarea parteneriatelor civile (un fel de casatorii light) inclusiv pentru homosexuali. Pe 25 noiembrie, Senatul a adoptat un raport de respingere a propunerii legislative (detalii).

Rusia interzice propaganda homosexuala

Propaganda homosexuala reprezinta orice informatie care prezinta homosexualitatea ca fiind un stil de viata normal si natural, innascut si de neschimbat. Rusia a interzis propaganda acestei minciuni (detalii).

Partid nou in Suedia

Boboteaza este sarbatoare nationala in Suedia. Ieri, aceasta sarbatoare a adus lansarea unui nou partid: Partidul Valorilor Crestine, care isi propune plasarea avortului in afara legii, intarirea valorilor familiei, reducerea rolului statului in societate si imbunatatirea invatamantului, printre altele.

Noutati din China

Odata cu inceperea noului an, China a anuntat desfiintarea lagarelor de munca si relazarea politicii “un singur copil”. Aceasta politica a constituit baza legala pentru crime barbare impotriva copiilor nenascuti, mergand pana la uciderea lor in luna a noua. Potrivit noii legi, al doilea copil nu va mai fi ucis in burta mamei, insa al treilea, da (detalii).

Rusia interzice reclamele la avorturi

Presedintele Putin a semnat legea care interzice reclamele la avorturi. Unii deputati ai Parlamentului rus au propus chiar interzicerea completa a avorturilor, intr-o tara care, desi nominal crestina, este campioana mondiala la aceasta trista categorie. In 2011, parlamentarii au limitat avortul la 12 saptamani varsta copilului. Rusia comunista a fost prima tara din lume care a legalizat avortul indiferent de situatie (detalii).

Poligamie si bestialitate

La inceputul lunii decembrie, un judecator federal din statul american Utah a dezincriminat poligamia. In 2002 un judecator federal canadian a legalizat casatoriile homosexuale. Atunci deja se atentiona ca legalizarea casatoriilor homo va duce, inevitabil, la legalizarea poligamiei. Iata ca cei care au atras atentia au avut dreptate. Dupe 11 ani tot un judecator duce mai departe dezinstitutionalizarea casatoriei naturale, legalizand poligamia. Dar revolutia sexuala nu se opreste aici. Deja apar pretentii noi, insistente, bazate pe unele argumente folosite pentru dezincriminarea poligamiei: dezincriminarea zoofiliei (detalii).

Eutanasie – Belgia in deriva

S-a scris mult in ultimele luni despre initiativa legislativa belgiana de a permite eutanasierea copiilor. Nu e de mirare ca legea a fost adoptata. Conform unui sondaj de opinie, trei sferturi dintre belgieni sunt de acord (detalii).

Recidivism – Copii lipsiti de tata

Dr. Bradford-Wilcox, unul din cei mai proeminenti sociologi ai familiei din Statele Unite a publicat recent un comentariu privind criminalitatea in liceele americane. Toti baietii care si-au impuscat colegii de clasa ori profesorii au fost, fara exceptie, lipsiti de tata. Proveneau din familii divortate. In opinia lui, se pare ca exista o corelatie, chiar daca nu o cauzalitate, intre recidivism si lipsa tatalui din familie (detalii).

O feminista impotriva feminismului

Camille Paglia este una din fondatoarele feminismului american. Acum in varsta, dar si putin mai inteleapta, a devenit una din cele mai feroce voci antifeministe contemporane. Intr-un articol recent in Wall Street Journal, ea ataca virulent feminismul american pe care-l acuza ca a distrus familia, barbatii, baietii, a cauzat confuzie de gen la tinerii barbati si fete, criza demografica, si lista continua (detalii).

ONU si controlul populatiei

ONU cere promovarea agresiva a unei campanii de reducere a populatiei africane (detalii).

Copii cu parinti homosexuali

Va recomandam un material video privind tragedia copiilor crescuti de perechi homosexuale (detalii).

Avort si cancer – Studiu

China e tara in care se avorteaza cel mai mare numar de copii nenascuti. In consecinta, China are si cea mai mare experienta privind efectele negative ale avortului asupra femeilor care avorteaza. Un studiu emis la sfarsitul lui noiembrie arata ca femeile care avorteaza au o predispozitie de a suferi de cancer de san de 44% mai mare ca femeile care nu avorteaza (detalii).

Cimpanzeii si drepturile animalelor

Pierd, dar tot incearca. Cei care doresc ca animalele sa primeasca drepturi si sa fie recunoscute ca “persoane” protejate de constitutie persista. Pana in prezent, au pierdut fiecare caz, dar tot incearca. Ultimul caz e cel lansat in New Yorrk in decembrie. Intr-o buna zi, e posibil sa ne trezim cu un judecator “indraznet” care sa acorde cimpanzeilor statutul de “persoana” protejata de constitutie (detalii).

Procreare artificiala

Cum se fac copiii, intreaba comentariul alaturat? Ne apropiem de un stagiu in evolutia societatii, spune autorul, cand sexul va fi doar pentru placere, nu pentru procreare, iar tehnologia va perpetua specia umana, adica procrearea (detalii).

Industria materialelor genetice

“The unregulated sperm industry” (“Industria spermei nereglementata”) e titlul unui articol recent publicat in New York Times, care atrage atentia aspura traficului legal, dar haotic cu sperma. Aspectele ne-etice ale acestei practici abunda, dar autoritatile par sa nu le ia in seama (detalii).

Copiii sunt o binecuvantare

Copiii sunt un blestem pentru statul asistential. Costa bani. Cu cat mai multe fiinte umane, cu atat mai multa cheltuiala. Asta e teoria de baza a statului asistential si al sistemului scandinav. Insa apar mai multe studii care argumenteaza tocmai opusul – copiii sunt o binecuvantare pentru societate si cea mai buna investitie pe care o poate face societatea este in copii. Un studiu emis de Population Research Institute din Washington afirma ca o fiinta umana de-a lungul vietii ei adauga 217.000 dolari la bogatia societatii. Cu alte cuvinte, contributiile unei fiinte umane la bunul colectiv intrece cheltuielile asociate cu aducerea aceleasi fiinte umane pe lume, educatia si cresterea ei (detalii).

Anglia intoleranta

Un judecator englez a fost fortat sa-si dea demisia pentru ca a criticat politica guvernului britanic de instituire a “casatoriilor homosexuale” (detalii).

Parlamentul european – Raportul Lunacek

Raportul Estrela pentru promovarea avortului a fost respins in decembrie in plenul Parlamentului European. Iata insa ca inca un Raport, la fel de periculos, e pe rol sa fie votat in februarie. E vorba de raportul Lunacek pentru promovarea drepturilor homosexualilor. AFR lucreaza la un memoriu de respingere a raportului. Textul Raportului Lunacek in romana se afla aici (detalii).

Declinul avortului in America

In 2013, nu mai putin de 87 de clinici de avort s-au inchis in Statele Unite. Motivul: multiplicarea legilor care reglementeaza minutios industria avortului, adica o elimina prin suprareglementare. La asta se adauga lobbyul intens al miscarii proviata americane (detalii).

Sursa: AFR


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: