Publicat de: damianion | noiembrie 27, 2013

Franklin Graham pentru prima dată în Thailanda

“Fiecare dintre noi, la un moment dat în viață, a privit în sus la stelele de  pe cer, și ne-am mirat și întrebat ‘Este ceva sau cineva în spatele acestui  unives?‘ ” a spus Franklin  Graham la o mulțime de reporteri și fotografi, joi, în Chiang Mai,  Thailanda.

Franklin Graham si liderul tailandez  (Foto BGEA)

De vineri până duminică, mii de oameni din toate colțurile Thailandei au  participat la Festivalul Viață din Abundență. Creștini thailandezi s-au rugat și  au invitat prietenii și vecinii lor care au venit la festival.

Pentru trei seri, Franklin Graham a împărtășit mesajul de schimbare a  vieții a lui Isus pe stadionul Chiang Mai’s 700-Year Anniversary. “Nu vin să prezint  Thailandei o religie”, a spus Graham. ”Sunt aici pentru a vorbi despre  Dumnezeu și cum o putem avea o relație cu El, și că relația cu Dumnezeu poate fi  stabilită doar într-un fel. Isus a spus: Eu sunt calea, adevărul și  viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.”

Franklin Graham a venit prima dată în Thailanda în 1975 și a revenit de mai  multe ori cu organizația Samaritean Purse, care a oferit ajutor umanitar  refugiaților în timpul crizelor și dezastrelor naturale. În urmă cu doar trei  săptămâni, fiul său, Will Graham, a predicat Evanghelia la 12.000 de persoane în  Udon Thani, în partea de est  a Thailandei. Mai mult de opt sute de persoane au răspuns la invitația lui  de a-L accepta pe Hristos. “Vreau ca thailandezii să Îl cunoască pe Dumnezeu,  care iubește Thailanda”, a spus Graham. ”Dumnezeu L-a dat pe Fiul Său, Isus  Hristos, pentru poporul thailandez. “

Sursa: www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: