Publicat de: damianion | noiembrie 27, 2013

Cireșarii TV 24/24

După 7 ani de muncă titanică pe 1 decembrie 2011 am deschis Sala de conferințe din Beiuș. Știam că drumul va fi greu însă ceea ce era cu adevărat greu abia acum începea. Odată cu inaugurarea sălii am lansat Cireșarii TV, astfel programele erau urmărite de români de pretutindeni. Au urmat multe ore de muncă colectivă. Peste 2.000 de ore de muncă pentru a vă reda mesajul lui Dumnezeu, zeci de ore de repetiție a grupului de laudă și închinare, sute de ore de muncă în departamentul tehnic. 

În cei doi ani am transmis 220 de programe din care 24 au fost serbări locale și alte 45 de transmisiuni din turneele noastre în țară în sau diaspora imediată. În total 700 de ore de emisie, toate doar pentru voi. Pentru a-L găsi pe Dumnezeu, pentru a-L regăsi pe El și pentru a crește spiritual.

În tot acest timp am dezvoltat și o relație frumoasă de prietenie cu voi. Am fost atenți la miile de mesaje transmise pe adresele noastre de e-mail sau la telefon. Am plâns și-am râs împreună. V-am făcut parte a lucrării noastre implicându-vă direct în toate proiectele demarate de noi dar susținute cu dragoste de voi. 

V-am purtat în rugăciune oridecâteori ați solicitat aceasta ca mai apoi să mijlociți în rugăciune pentru noi când am avut nevoie. Mulțumim!

Pentru că ne-ați încurajat să mergem mai departe și pentru că în mediul dragostei credința crește, începând cu 1 decembrie vom emite 24/24 ore.

Vă vom oferi predici, interviuri, documentare, reportaje, talk-show-uri, filme și videoclipuri muzicale atent selectate cu nădejdea că niciun vârf de munte nu este greu de urcat în doi. 

Trăim vremuri de har și de libertate religioasă iar Cuvântul lui Dumnezeu e singurul „canal” care dă viață. E felul Său de-a spune: „Te iubesc!”

Să rămânem în dragostea lui Dumnezeu!

www.ciresarii.tv


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: