Publicat de: damianion | octombrie 27, 2013

Parlamentul din Paraguay, în genunchi la rugăciune

Senatorii din Paraguay au primit joi, 18 octombrie 2013, vizita  predicatorului şi oratorului motivațional Nick Vujicic, în timpul unei sesiuni  ordinare. La sfârşitul mesajului, a cerut legislatorilor să îngenuncheze, să  ceară ajutorul lui Dumnezeu şi iertare pentru păcatele comise.

Australianul Nick Vujicic a sosit în Paraguay pentru a  transmite un mesaj pozitiv de ajutor şi de credinţă creştină. Este vorba de un  predicator creştin evanghelic şi lider devoţional care s-a făcut cunoscut la  vârsta de douăzeci şi cinci de ani datorită show-ului lui Oprah Winfrey şi prin  scurtmetrajul „Circul fluturilor”. S-a născut fără mâini şi fără picioare şi, cu  toate acestea, duce o viaţă foarte intensă nu numai pentru a-şi depăşi  infirmităţile, ci prin a se simţi realizat; pentru care este fundamentală  credinţa lui în Isus. Realizează constant turnee prin toată lumea pentru a  relata propria lui experienţă de viaţă ,ducând mesaje de motivaţie şi  autodepăşire. Este căsătorit şi are un copil.

Paraguay

Vujicic, în vârstă de treizeci de ani, rezident în Statele Unite, a reunit  aproximativ cincisprezece mii de persoane într-un Templu evanghelic aparţinând  Centrului Familiar de Închinare din Asuncion, în seara de miercuri, loc  frecventat şi de unii parlamentari. A impactat stilul său de viaţă şi  perseverenţa de a merge înainte cu dificultăţile pe care le are datorită  infirmităţilor, precum şi dragostea lui pentru Isus.

Joi, Vuijcic s-a prezentat la sediul Congresului pentru a prezenta un mesaj  în faţa Camerei Superioare a Parlamentului. Pentru a-şi încheia alocuţiunea, a  cerut senatorilor să îngenuncheze şi să se roage: „Eu vreau să vă cer acum ca  noi toţi să ne rugăm lui Dumnezeu. Să cerem iertare pentru păcatele noastre şi  ale întregii naţiuni. Noi toţi care credem că avem nevoie de Dumnezeu ,şi dacă  dumneavoastră doriţi, vă rog să îngenuncheaţi şi să ne rugăm”.    

La acestă cerere, majoritatea parlamentarilor s-au ridicat şi s-au plecat pe  genunchi pentru rugăciune. Unii, folosindu-şi libertatea de opinie, au optat ca  să rămână pe locurile lor; alţii şi-au înclinat doar capul, rugându-se şi alţii  s-au arătat foarte deranjaţi  de această situaţie.

„Doamne Isuse, Îţi mulţumim pentru această frumoasă naţiune, Îţi mulţumim  pentru acest Congres şi Te rugăm să ne umplii de pace şi bucurie”, a început  Vujicic, după care a cerut binecuvântarea Domnului pentru familiile senatorilor,  pentru toate familiile din țară și pentru noua generație, precum și ajutor  pentru liderii politici.

„Îţi predăm această naţiune în mâinile Tale, iartă-ne păcatele şi vindecă  această ţară. Mulţumim, Doamne, pentru că Tu ne iubeşti şi eşti cu noi. Îţi  cerem să conduci Tu acest Senat şi acest Guvern, să binecuvântezi preşedintele  şi pe fiecare dintre cei care fac legile în ţara aceasta, și a încheiat  rugându-se pentru cei din parlament care nu-L cunosc pe Dumnezeu, să aibă  oportunitatea să-L cunoască. După aceasta, ședința Parlamentului a continuat în  sesiune ordinară.

Prezența lui Vujcic a deranjat pe unii senatori precum Carlos Galaverna, care  s-a arătat indignat de faptul că cei mai mulți au îngenuncheat ca să se roage.  La reluarea ședinței, a solicitat președintelui camerei, Julio Velazquez,  partener de partid, să nu se mai repete fapte de acest fel. „Constituția din  Paraguay stabilește „statul laic”, drept urmare nu se pot oficia slujbe  religioase în instituțiile statului”.

Sursa: www.stiricrestine.ro

 


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: