Publicat de: damianion | octombrie 19, 2013

Panoul “Speranţa mea”, aşezat deasupra intersecţiei comerciale Times Square

Panoul “Speranţa mea”,

aşezat deasupra intersecţiei comerciale  Times Square

via billygraham.orgDeasupra  intersecţiei comerciale Times Square, aşezat între anunţurile viu colorate care  comercializează telefoane mobile, îmbrăcăminte şi prezentări Broadway,  fizionomia lui Billy Graham apare pe un nou panou alături de un mesaj al  evanghelistului în vârstă de nouăzeci şi patru de ani.

“Cu toată inima mea, vreau să vă las cu adevăr”,  este scris. Panoul, care fusese expus pe 14 octombrie, cheamă masele de oameni  din New York la o difuziune care va avea loc pe 7 noiembrie, cu ocazia zilei de  naştere a lui Billy Graham, care va împlini nouăzeci şi cinci de ani.

“Mă gândesc la Times Square ca la unul dintre  locurile în care pur şi simplu poţi vedea orice”, a declarat Jessica Roland,  resident al oraşului New York. “Există atât de multe lumini spontane şi reclame  peste tot, dar când l-am văzut pe Billy Graham, pur şi simplu m-a făcut să mă  opresc şi să mă bucur înăuntrul meu.”

Jessica şi soţul ei Luke au petrecut câţiva ani lucrând la sediile centrale  ale Asociaţiei Evanghelistice “Billy Graham” în Charlotte, Carolina de Nord.  Acum ei trăiesc în Upper East Side din Manhattan alături de cei doi copilaşi ai  lor. Amândoi sunt entuziasmaţi să vadă un mesaj despre adevăr într-un loc atât  de proeminent. “Nu doar că anunţul este văzut de newyorkezi, dar Times Square  este o imensă atracţie turistică”, a spus Luca. “Aţi cuprins oameni din întreaga  lume care văd acest anunţ deosebit.”

Difuziunea din 7 noiembrie este parte a  “Speranţa mea America cu Billy Graham”, o mişcare care e în desfăşurare de doi  ani. “Speranţa mea” încurajează creştinii să îşi rezerve timp pentru a construi  relaţii autentice cu familia, prietenii şi vecinii care nu sunt credincioşi. În  perioada 7-10 noiembrie, ei vor avea şansa să îşi invite prietenii în casele lor  pentru a viziona emisiunea, care transmite mesajul Evangheliei prin intermediul  predicii lui Graham, şi relatări reale ale oamenilor care au ajuns să creadă în  Isus în timp ce se confruntau cu depresia, dependenţa şi relaţii destrămate.

via billygraham.org

Credincioşii care găzduiesc evenimentele  “Speranţa mea” se pot înregistra online la www.myhopewithbillygraham.org. De asemenea, pot participa la  antrenament online şi pot viziona câteva videouri  puternice “Speranţa mea” sau pot comanda exemplare pe dvd.

În noiembrie, programul-pilot “Speranţa mea”, un video cu durata de treizeci  de minute numit “Crucea”, va fi difuzat la nivel naţional pe FOX News, la ora 10  p.m., şi pe TBN, la ora 8 p.m. (ora de est). Difuziunile suplimentare vor  continua a fi transmise pe diverse afilieri din 10 noiembrie. De asemenea,  videoul va fi disponibil pe dvd sau prin transmisie  online.

O inimă pentru oraşul New York…şi  dincolo

Panoul din Times Square, care este programat a  apărea pe 10 noiembrie, aşază cuvintele lui Graham în inima unui oraş în care a  propovăduit Evanghelia lui Isus Cristos în mod repetat, pe parcursul a patruzeci  şi opt de ani. Luke Roland nu fusese născut când Graham predicase în Big Apple  pentru prima oară, dar cunoaşte totul despre acel moment extraordinar din  istorie. “În 1957, el purtase aici o cruciadă care a ţinut şaisprezece  săptămâni”, a menţionat Luke. “Acasă am poze din acea perioadă.”

Momentan, Graham a numit New York-ul “cel mai strategic centru din lume” şi a  spus: “El devine o scenă pe care putem face evanghelizare întregii naţiuni,  întregii lumi.” După trecerea celor o sută zece zile, mai mult de două milioane  de oameni au auzit Evanghelia, mai mult de cincizeci şi şase de mii de oameni au  luat decizia de a-L urma pe Cristos. În perioada 1957-2005, Billy Graham s-a  reîntors de cinci ori, când şi-a încheiat ultima cruciadă publică în parcul  Flushing Meadows-Corona din Queens.

Crucea

În noiembrie, mesajul lui Graham se va îndrepta  din nou către New York, căci el împărtăşeşte speranţa sa cu oamenii din Statele  Unite prin intermediul “Crucea”. “A vedea panoul din Times Square este o aducere  aminte că speranţa care izvorăşte din crucea lui Isus Cristos trebuie  propovăduită oriunde”, a spus Robert T. Schlipp, unul dintre numeroşii  coordonatori “Speranţa mea” împrăştiaţi de-a lungul Statelor Unite. “Naţiunea  noastră are nevoie disperată de speranţa adevărată pe care doar Isus o oferă, nu  speranţa falsă a politicii, a divertismentului sau a încrederii de sine.”

Eric Boutieller este coordonatorul “Speranţa mea” pentru statele nord-estice  şi cele din mijlocul Atlanticului. Împreună cu apogeul unei munci atât de  solicitante – şi cu atât de multe rugăciuni – doar în urmă cu trei săptămâni, el  este înviorat de entuziasmul reînnoit pe care îl vede faţă de evanghelizare în  zona nord-estică. “Pastorii vin la masă şi doresc să fie implicaţi chiar şi în  acest ultim minut”, a declarat Eric. “Noi doar dorim să încheiem cu adevărat  puternici. Nu este prea târziu.”

 Ca oameni care numesc New York-ul “acasă”,  Luke şi Jessica Roland se roagă ca mesajul Evangheliei să ajungă la confraţii  lor newyorkezi şi la alte milioane de oameni. “Aici există o mulţime de  căutători şi există o mulţime de oameni spirituali care cred într-o zeitate sau  în vreun fel de prezenţă”, a spus Luke. “Deci, există o mulţime de oameni care  sunt deschişi, cred, să audă Vestea Bună.”

Panoul aşezat deasupra zgomotului şi traficului  din Times Square cheamă căutătorii, scepticii – oricine caută răspunsurile cele  mai importante pentru viaţă – pentru a găsi speranţa pe care o căutau…şi să îi  permită să le schimbe vieţile.

“Voi Mă veţi chema, şi veţi pleca; Mă veţi  ruga, şi vă voi asculta. Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă  veţi căuta cu toată inima.” – Ieremia 29:12-13

Sursă: BillyGraham.org

Preluare: www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: