Publicat de: damianion | octombrie 6, 2013

O Biserică din Timisoara executată pentru datorii de un un milion de euro. Primăria transformă biserica în stadion

biserica-agape-centrul-crestin-timisoara-neoprotestanti-pocaiti-pastori-impozite-neplatiteNu au plătit niciodată impozit pe clădirea imensă în care se roagă. E vorba de pastorii bisericii Agape din Timișoara, care sunt datori la primărie cu nu mai puțin de un milion de euro. Primăria vrea să evacueze biserica și să pună mâna pe clădire, tocmai pentru că pastorii nu au bani ca să achite datoriile.

Biserica Agape din Timișoara funcționează sub umbrela unei organizații non-guvernamentrale – Centrul Creștin Timișoara, iar edilii și-au dat seama că pentru clădirea imensă în care se roagă enoriașii neoprotestanți nu s-a plătit niciodată impozit. Dacă monumentala clădire ar fi fost înregistrată direct pe numele bisericii, atunci pastorii nu ar fi trebuit să plătească niciun leu, dar ONG-ul e bun de plată.

”Îi taxăm. Toată lumea plătește impozit pe clădire, de ce să nu plătească și ei. Clădirea aia a fost ridicată cu bani de la americani, dar ei au crezut că păcălesc legea. Mai mult ca sigur că nu au bani de impozite, astfel că ne mulțumim și cu clădirea. E suficient de mare ca atunci când plouă, cei de la Poli să joace fotbal în interior. Biserica lor e cât un stadion. Putem face acolo și sală de concerte. Nu există loc de discuții”, spune viceprimarul Traian Stoia.

sursa: www.exclusivtm.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: