Publicat de: damianion | octombrie 6, 2013

Conferința regională Peniel la Bistrița

pozza

Dragi prieteni,

Iata ca vara s-a sfarsit si pentru multi scoala a inceput deja, in timp ce  studentii se mai bucura de cateva zile de vacanta. Speram ca vara voastra a fost  frumoasa, ca v-ati relaxat, ati mai citit cate ceva (nu doar postari pe FB) si  ca ati reusit sa participati si la anumite tabere si evenimente pentru  tineri.

Dorinta noastra este sa fim alaturi de voi pentru a va incuraja si ajuta sa  traiti o viata de ucenici ai Domnului Isus, avand o marturie buna printre  prietenii si colegii vostri.

Prin urmare, Fundatia Peniel va invita sa participati la conferinta regionala  de toamna care va avea loc la BISTRITA, in cadrul Bisericii Penticostale “Sfanta  Treime” (str. Trandafirilor, nr. 45), pe data de 18-19 OCTOMBRIE.

Alte detalii:

Titlul: FITI PLINI DE DUH!  (Efeseni 5:18)

La aceasta conferinta sunt asteptati, in special, tineri din judetul  Bistrita-Nasaud si judetele limitrofe (SV, MS, CJ, MM)!

Vor predica Evanghelia: Dr. Tim HILL, director general al Misiunii Mondiale  din cadrul COG/SUA (http://www.mgmministry.org/dr-tim-hill/) si Drd. Iuliu  CENTEA, pastor in Biserica “Betel” din Oradea si membru in comitetul de  conducere al Fundatiei Peniel.

Ne vor conduce in inchinare: Marius Pop & comp din Baia Mare si Alin si  Emima Timofte & corul tinerilor din Biserica “Sfanta Treime”, Bistrita.

Program:

Vineri: 17:00-18:00 inregistrarea participantilor 18:00-20:00  sesiunea I – Tim HILL

Sambata: 9:00-11:00 sesiunea II – Tim HILL 11:00-13:00 pauza de cafea  + pranz 13:00-15:00 program de voie (vizitarea orasului, etc.) 15:00-16:00 open mic 16:00-18:00 sesiunea III – Iuliu CENTEA

Contributia pentru participare: 20 lei / pers. (include si masa de pranz din  ziua de sambata). Se va achita la fatza locului!

Confirmarea participarii dv. se va face prin liderul de grup sau individual  la www.peniel.ro, mentionand si  daca aveti sau nu nevoie de cazare. Gazduirea peste noapte a tinerilor din  judetele limitrofe se va face in familiile crestinilor din Bistrita.

Pentru ca Domnul sa lucreze cu putere la aceasta conferinta si sa ne umple cu  Duhul Sau, va rugam sa va alaturati initiativei de rugaciune si post din fiecare  zi de marti pana la data intalnirii. Fie ca Numele Lui sa fie glorificat in tot  ce facem! Amin.

Va asteptam cu drag!

In numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

Sursa: www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: