Publicat de: damianion | septembrie 26, 2013

N-o să crezi cât a plătit un șofer de tir pentru evanghelizare pe autostradă

Un șofer de camion a cheltuit sume imense de bani pentru a instala pe autostrăzile statului american Wisconsin 25 de panouri cu mesaje creştine.

Foto:gannett-cdn.comHarold Scott, un șofer de camion în vârstă de 72 de ani din Green Bay, statul Wisconsin, SUA, a investit mai bine de 600.000 de dolari pe panouri cu mesaje creştine care au fost instalate pe principalele autostrăzi ale statului Wisconsin. Mesajele sale sunt menite să ofere speranţă și să insufle credință.

Scott şi-a început această activitate acum doi ani şi jumătate, cu speranţa că va atrage trecătorii care vor vedea aceste panouri, la biserică, notează postcrescent.com. Această campanie de evanghelizare, cum o numeşte el, este destul de costisitoare şi, din păcate, nu a primit prea multe donaţii. Însă, el este dispus să facă orice sacrificiu pentru a continua cu această campanie, deoarece o consideră cel mai important lucru din viaţa sa.

Scott nu este primul care întreprinde acţiuni de genul acesta. În 1970, în cadrul campaniei „I Found It” s-au folosit, de asemenea, panouri. Altă acţiune de evanghelizare inedită a fost plasarea de biblii în camerele de hotel. Ceea ce spun acești oameni că îi motivează la iniţiative evanghelistice este faptul că Evanghelia conţine un mesaj care trebuie predicat întregii lumi şi anume, acela că Dumnezeu iubeşte oamenii şi le iartă toate păcatele, dacă le regretă.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: