Publicat de: damianion | septembrie 21, 2013

Marile puteri se pregatesc pentru un dezastru major pe 1 octombrie

Marile puteri ale lumii ar da semne ca se pregatesc de un dezastru de amploare,  scrie antena3.ro.

Potrivit site-ului  ultimatesurvival.net,  FEMA (Agentia Nationala pentru Situatii de Urgenta din SUA) a comandat alimente – conserve  si mancare care poate fi pastrata pentru o perioada mai lunga de timp – in valoare de 14,2 milioane de dolari.  Aceasta trebuie sa fie livrata inainte de 1 octombrie 2013.

Tot FEMA a ordonat si aducerea unei rezerve uriasa de apa plata, ce  trebuie livrata tot inainte de 1 octombrie. Mai mult, in fiecare zi incepand cu  data de 25 septembrie si pana pe 2 octombrie au loc verificari si testari ale sistemelor de  comunicatii.

Pe de alta parte si rusii se pregatesc de ce-i mai rau. Ministerul  de Interne din Rusia isi pregateste oamenii pentru a „manageria situatia in cazul unui dezastru  major”. Mai mult, intre SUA si Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele parti  se angajau sa faca „schimb de experti in cazul unor dezastre de amploare”.

Unii vorbesc de efectele cometei ISON, denumita si „cometa secolului”.  Aceasta cometa va forma o coada lunga de 300.000 de kilometri, dupa ce va  traversa spatiul dintre Soare si Pamant.

„Estimam ca ISON va emide aproximativ 1 milion de kilograme de dioxid  de carbon si 54.5 milioane de kilograme de praf in fiecare zi”, a  declarat Carey Lisse de la NASA,  citat de stirileprotv.ro.

ISON se va apropia destul de mult de Soare, ceea ce inseamna ca cel mai  probabil se va dezintegra, insa unii cercetatori sunt de parere ca o astfel de apropiere ar  putea genera o furtuna electromagnetica. Acest electromagnetism ar afecta la  randul sau si Pamantul, distrugand reteaua globala de electricitate. Pare a fi  genul de scenariu pentru care se pregatesc marile puteri.

Sursa: www.9am.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: