Publicat de: damianion | septembrie 21, 2013

Conferinta Profetica – Timisoara, 4-6 octombrie, 2013

Conferinta Profetica din Timisoara 4-6 Octombrie, 2013 cu Jimmy deYoung Jr. 

Prin Harul Domnului, in luna Octombrie va avea loc la Biserica Baptista Golgota din Timisoara Conferinta pe tema Profetica – Studiu Biblic din Cartea Daniel.

Invitatul nostru este Jimmy deYoung Jr. http://prophecytoday.com,  fiul renumitului evanghelist, autor si ziarist Jimmy De Young. Jimmy deYoung Jr. conduce grupuri la Pamantul Sfant (Israel) de multi ani, deasemenea vorbeste la Conferinte Profetice pe toata suprafata Americii si la peste 2000 de statii radio.   Cartea Daniel reprezintă o evidență puternică în ceea ce privește autenticitatea profeției din Biblie. Aceasta are ca și rezultat o demonstrație concludentă a originii divine a Scripturii.”   Conferinta va avea loc la Biserica Baptista Golgota din Timisoara (Str. Piaţa Atena, Nr. 1) in data de 4 – 5 Octombrie de la ora 18:00 Vineri si Sambata de la ora 9:30 iar Duminica, 6 Octombrie, Jimmy De Young Jr. va predica la Biserica Baptista Stanca din Timisoara (Strada Orsova nr.2)

Inscrieri online: la miriam@liferomania.org sau Tel: 0761-377-746 / 0760 -357-241   Click aici pentru download program conferinta

Conferinta este organizata de IGC – Biserica Internationala din Timisoara, Biserica Baptista Golgota Timisoara impreuna cu LIFE ROMANIA & Asociatia Crestina MIA.

pozaa


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: