Publicat de: damianion | aprilie 8, 2013

Creștinii din Coreea de Nord fac apel la creștinii din întreaga lume pentru rugăciune

cristianos-perseguidos-corea-del-norteLiderii creștini ai Bisericii din Coreea de Nord cer creștinilor din  întreaga lume să se roage pentru țară lor datorită tensiunilor din ultimele  zile.

În aceste zile, organizația misionară Open Doors a reușit să intre în contact  cu liderii bisericii din Coreea de Nord, puternic persecutați de regimul  nord-coreean, numărul creștinilor fiind estimat la 400.000 de persoane care  acționează în secret.

Populația Coreei de Nord trăiește o situație excepțională, de dinainte de  război. “Mulți oameni s-au grăbit să cumpere alimente și bunuri de consum de  zi cu zi, să își facă provizii. Prețurile de produse, inclusiv alimentele,  sunt exagerat de scumpe”, spune un credincios din Coreea de Nord.

Jerry Dykstra, purtatorul de cuvânt al Open Doors din SUA, spune că “dincolo  de problemele de război și posibila lansare a rachetelor nucleare este  suferința și persecuția, aproximativ 200.000 de creștini din  Coreea de Nord sunt persecutați.” În plus, un procent estimat de 60.000 la 80.000 de creștini sunt în lagărele de  concentrare.

Sursa: www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: