Publicat de: damianion | februarie 20, 2013

Reteta pentru vindecarea spondilozei cervicale

Reteta pentru vindecarea spondilozei cervicale

Reteta pe care v-o propun a fost incercata pe mine insumi, cu rezultate excelente. Bolnav de spondiloza cervicala, dupa doi ani de tratament m-am vindecat in totalitate. O stiu de la o ruda care lucreaza in China . Am recomandat-o si altor persoane, cu rezultate foarte bune.

1. Se ia un prosop si se ruleaza pe lungimea lui. Se trece pe dupa cap la nivelul urechilor, se apuca de capete cu mainile si se trage de capete in fata, in vreme ce cu capul se opune rezistenta. Se incepe cu o forta moderata, apoi se apasa mai tare, in reprize de cate 4-5 secunde.

2. Acelasi prosop rasucit se pune pe crestetul capului. Se trage de capete cu mainile in jos, vreme ce cu capul opunem rezistenta impingandu-l in sus. Si aceste exercitii se fac tot in 3-4 reprize, a 4-5 secunde, alternativ cu cele prezentate mai sus. Ele se efectueaza in fiecare dimineata, in picioare sau stand pe un scaun. In cazuri rebele, recomand efectuarea exercitiilor si seara, inainte de culcare.

Rezultatele binefacatoare apar dupa 3-4 zile. Pentru a nu mai avea niciodata probleme, e bine ca aceste exercitii sa fie practicate toata viata. – ILIE MARGHITAN

http://barzilaiendan.wordpress.com


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: