Publicat de: damianion | ianuarie 17, 2013

Revista presei

Top evenimente

Un elicopter s-a prăbuşit la Londra, în apropiere de sediul MI6 Un elicopter s-a prăbuşit miercuri în sudul Londrei, după ce s-a lovit de o macara, în ceea ce s-a crezut iniţial a fi un atentat terorist. Două persoane au murit în accidentul de elicopter, iar alte două au fost transportate la spital. (Mediafax)

Trupele franceze încep atacul în Mali Soldaţii francezi au lansat un atac în teritoriul de Nord din Mali, ocupat de islamişti radicali, cu legături Al-Qaida. (AssociatedPress)

Banca Mondială a înrăutăţit prognoza de creştere economică a României Banca Mondială a înrăutăţit prognoza de creştere economică pentru acest an la 1,6%, de la 2,8% cât estima la mijlocul anului trecut, în contextul unei reveniri lente la nivelul întregii regiuni. (Mediafax)

FMI a deblocat o parte din ajutorul alocat Greciei După o serie lungă de negocieri dificile, Fondul Monetar Internaţional a deblocat miercuri o parte din ajutorul alocat Greciei, oferind un moment de răgaz acestei ţări împotmolite în recesiune, planuri de austeritate şi violente proteste stradale. (Agerpres)

PREMIERĂ ISTORICĂ: Washington va recunoaşte guvernul din Somalia Statele Unite vor recunoaşte pentru prima dată în două decenii guvernarea din Somalia, după întâlniri la Washington între Hillary Clinton şi noul preşedinte somalez Hassan Cheikh Mohamoud. (Mediafax)

Lumea religioasă

Actualii Parlamentari pregătesc „Bugetul Domnului” Anul trecut,  aproximativ 20% dintre amendamentele depuse la buget au fost pentru biserici. Istoria are toate şansele să se repete şi acum. (Mediafax)

Cântăreţul creştin Chris Tomlin, în topul Billboard Cântăreţul creştin Chris Tomlin a ajuns în topul Billboard 200, în timp ce albumul său, „Burning Lights,” a devenit al patrulea album creştin care să urce în topul Billboard. (YahooNews)

Secretarul Papei, pe coperta revistei Vanity Fair Arhiepiscopul Georg Ganswein, secretarul personal al Papei Benedict, a fost poreclit „frumosul George” de către presa italiană şi a ajuns pe coperta Vanity Fair. (YahooNews)

Şeful Pentagonul s-a întâlnit cu Papa Benedict Secretarul Apărării Statelor Unite, Leon Panetta, liderul celei mai importante forţe militare, s-a întâlnit cu Papa Benedict, cel mai cunoscut militant pentru pace, la Vatican. (YahooNews)

De interes

Cum scapi repede de stres: 7 paşi simpli pe care îi poţi urma în fiecare zi (Mediafax)

Epidemie de holeră la Havana (Mediafax)

Ciclismul ar putea fi scos din programul Jocurilor Olimpice (WallStreet)

Limba cărui popor este cea mai vorbită din lume (Gândul)

Ţara cu mai mulţi kilometri de autostradă decât toată Europa (Gândul)

Cea mai lungă sărbătoare religioasă din lume (Gândul)

Aproape jumătate din noile avioane Boeing 787 sunt reţinute la sol din motive tehnice (Gândul)

Preluare: www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: