Publicat de: damianion | septembrie 29, 2012

Inversarea catastrofală a valorilor familiei în Scandinavia

”Este adevărat că un bărbat se poate căsători cu o femeie?” – a întrebat copilul pe tatăl său homosexual. Această întrebare a devenit deja o normalitate în țările scandinave, unde găsești prea puțini oameni gată să declare că o familie normală este alcătuită din bărbat, femeie și copii.

Poveștile cu Alba ca Zăpada, Mica Sirenă și Frumoasa Adormită sunt interzise într-o grădiniță din Suedia, pentru că ar crea stereotipul feminității specific femeilor și al curajului specific bărbaților. Tocmai aceste lucruri doresc să le evite educatorii din această grădiniță. Din această cauză, ei nu se adresează copiilor cu „el” sau „ea”, ci folosesc termenul „hen” (fără traducere în română), pe larg utilizat în comunitatea gay pentru o persoană de genul „neutru”. În felul acesta, se caută „orientarea” copilului spre genul care îl determină mai mult.

În țările scandinave nu găsești vreo carte pentru copii în care să fie ilustrată familia normală ca și compusă din tată, mamă și copii, din contra, rafturile librăriilor sunt pline de cărți cu imagini ce încurajează familiile homosexuale. Termenul „familie tradițională” se consideră unul învechit în Norvegia și despre asta sunt învățați copiii încă în clasele primare.

Activiștii gay au acces către toate școlile din aceste țări, pentru a povesti elevilor despre homosexuali și a le trezi interesul către această orientare netradițională. Mai mult ca atât, deja și problemele la matematică includ situații unde ca actori principali sunt părinți gay.

Copiii sunt văzuți și paradele gay, pentru că în felul acesta, ar crește toleranța societății față de comunitatea LGBT. De toleranță însă, societatea nu duce lipsă, pentru că tot mai multe reclame sociale au drept eroi personaje homosexuale, care sunt iubite și apreciate de toți din jur.

Biserica are prea puțin de spus, pentru că cei ce critică orientarea sexuală netradițională sunt numiți extremiști. Poate tocmai pentru că Biserica a tăcut atunci când trebuia să stea tare pentru valorile morale? Poate tocmai de aceea acum nu mai are nimic de spus decât să își lase copiii să fie numiți „hen” și să fie hrăniți cu propaganda agendei gay?

Sursa: http://www.moldovacrestina.net


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: