Publicat de: damianion | septembrie 24, 2012

Stiri religoase

Lumea religioasă

Un atac sinucigaş cu bombă a ucis două persoane şi a rănit 46, într-o biserică nigeriană Un terorist a detonat o bombă, aflată într-o maşină capcană, îîn faţa unei Biserici Catolice din nordul Nigeriei, în ziua de duminică. (Yahoo News)

Papa cere episopilor francezi să îşi re-evanghelize poporul În discursul ţinut vineri, în faţa episcopilor francezi, Papa a afirmat că Anul Credinţei ce urmează să înceapă este ocazia perfectă pentru a readuce religia în prim plan în naţiunea foarte seculară. (Catholic Culture)

Evanghelizarea nu este lucrarea specialiştilor ci a întregii Biserici Papa Benedict al XVI-lea a invitat un grup de Episcopi nou consacraţi să prezinte cu curaj tuturor Evanghelia, pentru ca să îl întâlnească pe Cristos şi credinţa să devină mai puternică în lume. (Catholica)

Celebrul misiologist David Hesselgrave a primit un premiu pentru întreaga activitate Unul dintre cei mai influenţi misiologişti ai ultimei jumătăţi de seco, David J. Hesselgrave, a primit distincţia vineri, în cadrul Conferinţei Liderilor Misionari Nord-Americani. (Christian Post)

Biserica Catolică australiană recunoaşte abuzul asupra copiilor Biserica Romano Catolică din statul australian Victoria a confirmat peste 620 de cazuri de abuz sexual comis de preoți asupra minorilor. (BBC )

Educaţie rutieră la biserică Un proiect aflat în lucru la Direcţia Poliţiei Rutiere urmăreşte să implice preoţii şi primarii din mediul rural în programele de educaţie rutieră a pietonilor, în aşa fel încât numărul accidentelor rutiere produse din vina acestora să fie redus, informează surse din Poliţie. (Mediafax)

Preluare: www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: